Boozyshop Ultimate Pro Makeup Brush Belt Large

Een kwasten belt stond al een tijdje op mijn lijstje, over het algemeen breng ik mijn make-up aan achter mijn kaptafel en hebben mijn kwasten een vaste plaats maar soms als ik een keer mijn make-up wil aanbrengen in de douche dan heb ik geen plek om mijn kwasten neer te zetten is het erg handig om de kwasten belt om mijn heupen te hangen en de kwasten makkelijk eruit kan pakken. Ik vertel je meer over de kwasten belt die ik aanschafte.

Ik kocht mijn kwasten belt bij Boozyshop, je had keuze uit twee soorten van hun eigen merk namelijk een kleinere variant die niet afsluitbaar was en een grotere maat die afgesloten kan worden. Ik koos voor de grote variant omdat ik graag een kwasten belt wilde die afgesloten kon worden.

In de kwasten belt passen twintig kwasten en dat is een mooi aantal vind ik persoonlijk. Aan de binnenkant staat het logo van Boozyshop in witte tekst. De kwasten belt bevat een verstelbare riem waardoor je hem makkelijk kunt aanpassen aan je middel. Daarnaast kun je de kwasten belt makkelijk schoon houden en zit er een rit aan zodat je hem kunt afsluiten en ook makkelijk je kwasten mee zou kunnen nemen. De kwasten belt is gemaakt van vegan leer.

De kwasten belt is als deze open is 34 x 26 cm en als deze gesloten is 17 x 26 cm. Ik heb zelf een redelijke verzameling van Real Techniques kwasten en die passen er eigenlijk prima in, de grotere kwasten hebben een wat grotere onderkant waardoor deze niet precies in de klein vakjes passen maar wel in de losse vakjes.

Kwasten belt om mijn middel geklikt.

Ik ben erg blij met deze kwasten belt hij voelt kwalitatief erg goed aan en mijn kwasten passen er precies in. Het is ideaal dat je hem kunt verstellen zodat je hem precies op maat kunt maken. De prijs kwaliteitsverhouding vind ik erg fijn. Ik ben heel blij dat ik de grote variant genomen heb en niet de kleine want nu passen al mijn kwasten er prima in.

Boozyshop Ultimate Pro Makeup Brush Belt Large €14,95 – Verkrijgbaar bij Boozyshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s