Essence Choose your glow highlighter palette

Highlighter is de laatste jaren een product geworden wat niet mag ontbreken in mijn make-up routine, ik heb dan ook een flinke stash maar ik draai mijn hand dan ook niet om voor een mooi exemplaar en als ik een highlighter tegenkom die ik er mooi uit vind zien neem ik die mee. Een tijdje geleden kwam Essence met een heel highlighter palette die de naam choose your glow heeft gekregen. Ik vond het palette er mooi uitzien en was erg benieuwd naar de highlighters in het palette. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton. De tekst glow heeft een soort 3d effect en heeft een gouden kleur de rest van de tekst is zwart. Het palette heeft een nude kleur en bevat witte sterretjes, het geheel ziet er mooi uit.

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst ontbreekt niet. Aan de zijkant van het palette staan drie swatches van de highlighters waar ook de namen in staan vermeld.

In de deksel van het palette zit een brede spiegel en dat is een fijn extraatje. Er zitten drie highlighters in het palette en ze hebben lekker brede pans waardoor je lekker in de highlighters kunt dippen met je kwast. De highlighters hebben de namen candelit glow, major glow en summer glow gekregen. In het palette zit in totaal 18 g aan highlighter. Het palette voelt heel dik aan en dit komt door de brede rand die om de spiegel is gemaakt.

Swatchen:candelit glow – major glow – summer glow

highlighter aangebracht op mijn gezicht:candelit glow – major glow – summer glow.

Ik ben erg blij met het palette de highlighter kleuren zijn lekker pigmentvol en ook hebben ze een fijne structuur. De highlighters zien er mooi uit op mijn gezicht en het is leuk dat je drie verschillende kleuren hebt zodat je het palette het hele jaar door kunt gebruiken. Het is gewoon een ideaal palette met variatie qua kleuren en het palette is ook makkelijk om mee te nemen. Ik heb er weer drie prachtige highlighters bij en ga ze zeker nog vaak gebruiken.

Essence Choose your glow highlighter palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Een gedachte over “Essence Choose your glow highlighter palette

  1. Pingback: Essence Bronze your way bronzing palette | Angela's beauty eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s