Travel beauty Awesome eyeshadow 12 color palette

DSC09015.jpg

Ik heb een groot zwak voor oogschaduw paletten, als een palette er mooi uitziet ben ik al snel om. Tegenwoordig verkoopt Action ook steeds meer oogschaduw paletten voor een lage prijs. Ik vind de make up van de Action heel erg verbeterd de laatste jaren, dus meestal als ik een mooi palette tegenkom neem ik die dan toch wel mee. Toen ik het Awesome eyeshadow 12 color palette tegen kwam was ik direct enthousiast toen ik de kleuren zag, ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC08977.jpg

Het palette is roze en valt dus zeker op. Het palette is gemaakt van blik en dat zie je steeds vaker met paletten van de Action, ik vind dit best tof want je hebt niet eens het idee dat je een heel low budget palette in handen hebt.

DSC08990.jpg

Achterop het palette staan de oogschaduw kleuren afgebeeld die in het palette zitten, ik vind dit erg fijn want zo heb je gelijk een beeld en kun je beslissen of de kleuren bij je passen, natuurlijk heb je bij de Action geen testers dus let er altijd even op of er niet geswatcht is in het palette. Verder staat er wat informatie achterop het palette omtrent het verwijderen van de folie van de spiegel, ook de ingrediënten lijst staat erop.

DSC08995.jpg

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw. In totaal zit er 12 g aan oogschaduw in het palette, ook zit er dus een spiegel in de deksel. Je krijgt ook een dubbelzijdige applicator bij het palette met aan de ene kant een kwastje en aan de andere kant een spons applicator.

DSC09000.JPG

IMG_5193.jpg

Swatchen.

ooglook.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC09009.jpg

Ik ben echt heel erg verrast door het palette, de oogschaduw kleuren zijn erg pigment vol en ook nog eens lekker fel. Ik vind het leuk dat het palette word afgewisseld met shimmer en matte kleuren. Je kunt diverse ooglooks creëren met dit palette. Wel moet je van felle kleuren houden en het durven te dragen, ik denk dat dit ook een heel geschikt palette zou zijn voor feestelijke aangelegenheden zoals carnaval bijvoorbeeld. Ik heb er in ieder geval weer een heel mooi low budget palette bij.

Travel beauty Awesome eyeshadow 12 color palette €2,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Advertentie

4 gedachtes over “Travel beauty Awesome eyeshadow 12 color palette

  1. Hallo ik had een vraag ik heb dit palette gekocht ik heb nooit een (allergisch)reactie er van gekregen ik heb een tijdje het palette niet gedragen aan gezien ik niet echt vaak make-up doe maar nu heb ik hem gebruikt en krijg ik een reactie ik heb nog nooit een allergische reactie van make-up gekregen ook niet nooit van dit specefiek palette een allergisch reactie dus ik dacht dan is hij over de datum maar er staat geen datum op dus ik weet niet zeker wat ik moet doen dus weet u mischien een datum ?

    • heey, wat vervelend zeg dat je een allergische reactie hebt gekregen. Het palette is al wel een tijdje oud, er staat officieel 1,5 jaar voor de houdbaarheid van oogschaduw! ikzelf gebruik paletten vaak wel langer en heb nog nooit een allergische reactie gekregen van oudere oogschaduw paletten, vooral poeder vind ik wel langer meegaan. Heb je misschien een erg droge huid op dit moment, misschien dat een oogschaduw basis kan helpen om geen allergische reactie meer te krijgen. Het kan ook zijn dat de ingrediëntenlijst iets bevat waar je ogen op reageren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s