Kruidvat Flawless finish translucent matte en glow setting powder

Fixing powder is een musthave bij mijn make-up look want mijn gezicht af poederen vind ik heel belangrijk. Ik heb zelf diverse poeders in mijn stash zitten van losse poeders tot vaste poeders van alles vind je er wel. Toen Kruidvat hun eigen make-up lijn lanceerde brachten ze ook poeders uit, Kruidvat heeft gekozen voor losse poeders in twee varianten namelijk een matte variant en een glow poeder. Ik testte beide poeders uit en vertel wat ik van de poeders vind.

 

De poeders zitten in een doosje die is gemaakt van kunststof. De doosjes zijn aan de onderkant transparant en de deksel is zwart met een nude tekst. De matte poeder heeft een matte deksel en de glow poeder heeft een glimmende deksel, best handig want zo kun je snel het verschil in poeder zien ook al staat ook op het doosje welke poeder erin zit.

Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de poeder, de tekst staat er in twee talen op. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het doosje. De poeders zijn overigens compleet vegan.

De poeders zijn dicht geseald als je het dekseltje eraf draait en dat is altijd erg fijn want zo heb je een ongebruikt exemplaar. Als je de sticker eraf haalt zit er een dekseltje met kleine gaatjes onder waar de poeder doorheen komt. In de doosjes zit 10 g aan poeder. De matte poeder zou je gezicht compleet matteren en de glow poeder zou zorgen voor een gezonde stralende gloed. De poeders beloven je foundation de hele dag te laten zitten en zouden goed te blenden zijn. De poeders zijn geschikt voor elk huidtype en tinten.

Swatchen:glow poeder en matte poeder.

Glow poeder:

Matte poeder:

Ik vind de poeders goed hun werk doen, ik moet zelf altijd nog een beetje wennen aan losse poeders maar ze doen beide wat ze beloven. De glow poeder laat mijn gezicht er heel gezond uitzien maar het is niet dat de glimmende deeltjes eruit springen maar dat hoeft voor mij ook niet, het ziet er gewoon goed uit. De matte poeder doet ook zeker zijn werk en misschien doet deze wel een beetje te goed zijn werk, mijn gezicht ziet er zelfs erg wit uit vind ik persoonlijk, maar mijn gezicht ziet er heel mat uit nadat de poeder is aangebracht. Wat ik wel een beetje een nadeel vind is dat als je het doosje hebt afgesloten er toch nog wat poeder uitkomt dus ik vind het geen poeder om mee te nemen.

Flawless finish translucent matte en glow setting powder €4,79 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s