Essence Bronze your way bronzing palette

Ik gebruik graag een bronzer en heb dan ook een flinke stash, het is altijd weer verassend of een bronzer goed is qua pigmentatie en of deze er een beetje natuurlijk uitziet. Eerder testte ik al het choose your glow highlight palette van Essence en die beviel erg goed dus ik was ook heel erg enthousiast toen ze een bronzer palette aankondigde. Ik heb het palette uitgetest en vertel in deze blogpost wat ik van het palette vind.

 

Het palette is gemaakt van heel stevig karton en het palette ziet er ook echt heel mooi uit. De tekst bronze is er al het ware opgedrukt waardoor je een 3d effect krijgt. Het palette lijkt qua uiterlijk heel veel op het highlight palette.

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette in meerdere talen vermeld. De ingrediëntenlijst van de poeders staat ook achterop het palette en je vind ook de drie poederkleuren met bijpassende naam op de achterkant in een afbeelding.

De spiegel rand is heel erg dik en daardoor voelt het palette ook heel stevig aan. In de deksel zit zoals ik al vertelde een spiegel en dat is altijd fijn. In het palette zitten drie bronzers. De bronzerkleuren zouden het gezicht en lichaam definiëren en ze een warme gloed geven, je kunt het palette ook heel mooi combineren met het highlight palette. In het palette zit 18 g aan bronzer.

Swatchen:downtown bronze – major bronze – tropical bronze.

Bronzers aangebracht op mijn gezicht.

Ik ben wel erg enthousiast over het bronzer palette, de pigmentatie is heel goed en de kleuren brengen makkelijk aan en zijn op te bouwen, ook kun je de kleuren makkelijk blenden en daardoor krijg je een heel natuurlijk effect. Ik heb het palette in combinatie met het highlight palette gebruikt en dat matcht heel erg goed samen. Ik kan het palette zeker aanraden want hij is heel erg fijn, ik ga het palette met veel liefde gebruiken.

Essence Bronze your way bronzing palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s