Maybelline Great lash thickening mascara

Sommige mascara’s zijn al zolang verkrijgbaar dat je soms bijna vergeet dat ze bestonden. Een mascara die al jaren verkrijgbaar is de great lash thickening mascara. Ik heb de mascara ooit eens gehad en was eigenlijk wel benieuwd nu ik heb al jaren niet meer heb wat ik nu van de mascara zou vinden, toen de mascara met korting verkrijgbaar was heb ik hem weer een keer gekocht. Ik testte de mascara uit er vertel wat ik er van vind.

 

De mascara zit op een kaart en is goed verpakt, dit vind ik zelf een pluspunt bij het merk van Maybelline want de low budget merken hebben hun mascara’s los in de schappen liggen en als deze goed verpakt is weet je zeker dat deze nog niet open is geweest. De verpakking heeft de kleuren roze, groen en zwart gekregen en dat past goed bij de huls. Ook het borsteltje van de mascara staat op de verpakking afgebeeld.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de mascara vermeld, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

Voor mij is het de kleurencombinatie van de huls die nostalgie oproept. De roze huls met groene dop en de gekleurde tekst in combinatie met zwarte ziet er vrolijk uit en ook heel leuk vind ik persoonlijk.

Achterop de huls staat de ingrediëntenlijst nogmaals vermeld, wel is de tekst super klein dus je moet hele goede ogen hebben om dit te kunnen lezen.

De mascara is verkrijgbaar in een normale variant en waterproof variant, ik heb de normale variant. De mascara belooft de wimpers te verzorgen en tegelijkertijd ook dikker te maken, de mascara zou een verdubbelende formule hebben die soepel aan te brengen is, hierdoor bouw je fantastisch uitziende wimpers op. Ook zou de mascara afwasbaar zijn. In de huls zit 12,5 ml aan mascara.

De mascara zou heeft een speciaal borsteltje hebben waarmee je makkelijk voller ogende wimpers creëert, ik vind het fijn dat het borsteltje niet is gemaakt van plastic want ik hou daar persoonlijk helemaal niet van.

Ik ben eigenlijk nog steeds wel erg blij met de mascara. Ik zie dat mijn wimpers er zeker dikker uitzien nadat de mascara is aangebracht, ook vind ik het erg fijn dat de mascara lekker diep zwart is want ik hou daar wel van. Ik vind het wel moeilijk om alle wimpers goed te raken met het borsteltje. De mascara gaat er vrij makkelijk af want ik hoefde niet heel hard te boenen en dat is wel fijn, alleen ben ik hierdoor wel een beetje bang dat deze heel snel zou uitlopen met regen maar goed daarvoor hebben ze natuurlijk ook een waterproof variant uitgebracht.

Maybelline Great lash thickening mascara €8,99 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s