Rimmel Scandaleyes wow wings mascara

Als ik mijn ogen opmaak vind ik het mooi als mijn wimpers er extra uitknallen, ik gebruik nooit nep wimpers want met een bril vind ik dat niet zo mooi en hou ik het gewoon bij mascara. Ik heb best een grote mascara stash en blijf het leuk vinden om nieuwe mascara’s te testen. Ik kocht een paar weken geleden de scandaleyes wow wings mascara van Rimmel met een hele grote korting, de mascara zag er interessant uit dus ik was wel benieuwd naar deze mascara. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De mascara zit verpakt op een kaart, ik vind de kaart er wel tussenuit springen, hij heeft een combinatie van zwart, rood, wit en paars dus er zijn veel kleuren gebruikt. Ik ben altijd blij als producten zo verpakt zijn want dan zijn ze in iedergeval ongebruikt.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de mascara, ook de ingrediëntenlijst word achterop vermeld.

De huls van de mascara heeft een paarse kleur, de tekst is holografisch. De huls is ook vrij breed en gemaakt van kunststof.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de mascara vermeld, ook deze tekst is holografisch.

In de huls zit 12 ml aan mascara. De mascara belooft 11 keer meer volume te geven, ook zou je de mascara makkelijk kunnen verwijderen, hij is dermatologisch en Ophtamologisch getest, smudgeproof, long-lasting en flake proof.

De mascara heeft een tweezijdige winged borstel die dus zou zorgen voor 11 keer meer volume. Met de winged kant van de borstel verdeel je de mascara over je wimpers, met de ronde zijde van de borstel zorg je voor een winged out look en extra volume.

Nou zoveel mooie beloftes, maar het resultaat is erg teleurstellend. Ik zie zwarte wimpers en dat is het enige, volume zie ik totaal niet, mijn wimpers zien er nog precies hetzelfde uit als zonder mascara dus ik ben zeker niet te spreken over de mascara. Ik heb wel het idee dat mijn onderwimpers wat langer zijn geworden door de mascara maar dat is ook het enige. Ik zou de mascara zeker niet aanraden want er zijn gewoon echt veel betere mascara’s dan deze, ik vind dat Rimmel de plank complet mis slaat met deze mascara.

Rimmel Scandaleyes wow wings mascara €15,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s