Catrice Oil-control matt fixing spray

Fixing spray gebruik ik niet dagelijks, als ik gewoon thuis ben en eigenlijk verder de deur niet uit moet dan gebruik ik het niet, maar als ik een lange dag weg ga en wil dat mijn make-up echt de hele dag goed op zijn plek blijft zitten gebruik ik het wel. Ik heb diverse fixing sprays in mijn stash en vind het product zeker een uitkomst. De oil-control matt fixing spray van Catrice vond ik er wel interessant uitzien en ik was wel benieuwd wat deze fixing spray zou doen voor mijn gezicht en of hij mijn make-up lang zou laten zitten. Ik testte de fixing spray uit en vertel wat ik ervan vind.

Het flesje is gemaakt van kunststof, maar wel een heel stevig soort kunststof. Het flesje is transparant en heeft ook een stevige dop. De tekst op het flesje is een combinatie van zwart, rood en wit.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de fixing spray en ook de ingrediëntenlijst ontbreekt niet achterop het flesje.

De fixing spray is vegan en alcohol vrij. De fixing spray belooft de poriën te minimaliseren en een matterend effect te geven. De fixing spray belooft longlasting te zijn en tot 16 uur te blijven zitten. De fixing spray is speciaal voor mensen met een vette huid. De fixing spray bevat een schoondheidsingrediënt evermat van sederma van afrikaanse boomschors. In het flesje zit 50 ml aan fixing spray.

Het spuitmondje heeft een vrij normale opening en er komt ook een fijne hoeveelheid van de fixing spray uit. Je moet de fixing spray op 30 cm van je gezicht op sprayen.

Ik vind de fixing spray heel erg fijn, hij laat mijn make-up echt heel goed zitten, ik heb hem zeker twaalf uur gedragen en mijn make-up zag er nog perfect uit. Of mijn poriën ook kleiner worden door de fixing spray vind ik lastig te zeggen omdat ik al foundation had aangebracht en je dan sowieso poriën niet meer ziet. Ik heb zelf geen vette huid dus of hij bij mensen met een vette huid ook werkt durf ik niet te zeggen maar bij een gemengde huid zoals ik heb werkt hij zeker heel goed. Mijn make-up werd er mooi mat van dus ik zal de fixing spray nog vaak gaan gebruiken.

Catrice Oil-control mat fixing spray – €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s