Nivea Volume root lifting spray & forming spray

Ik vind het leuk om mijn haar te stijlen maar ik heb best wel een lastig haar type om echt veel mee te doen, mijn haar is erg dik en lang dus klitten liggen snel op de loer. Nivea heeft sinds een tijd producten in het assortiment die je kunt gebruiken bij het stijlen van je haar, en ik heb er al wat producten uit deze lijn getest. De producten voor meer volume had ik nog niet geprobeerd maar trokken zeker mijn aandacht, ik probeerde deze producten uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Ik heb de forming spray en root lifting spray getest, beide producten zijn dus voor het stijlen van je haar. Er zijn diverse producten voor het haar verkrijgbaar in deze lijn.

De root lifting spray zit in een plastic flesje. De flesjes zijn makkelijk uit elkaar te houden als je meerdere producten uit de lijn van Nivea hebt want ze worden gekenmerkt door een kleur, de volume producten hebben een aqua kleur detail.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de spray en ook de ingrediëntenlijst word achterop vermeld.

In het flesje zit 150 ml aan spray. De spray belooft de haarwortels van fijn en plat haar een lift te geven, het haar meer structuur te geven en het haar niet uit te drogen. De spray bevat een lichte olie en zou een innovatieve formule hebben.

De spray heeft een handige spray dop waar een fijne hoeveelheid spray uitkomt. Deze spray breng je aan op vochtig haar en je moet vijftien centimeter van je haar af sprayen.

spray aangebracht in mijn haar.

De forming spray zit in een aluminium verpakking. De aqua accenten komen weer mooi terug op de verpakking zelf en ook op de dop, daardoor valt de verpakking zeker op.

Achterop de fles staat meer informatie over de spray, op de zijkant van de verpakking staat de ingrediëntenlijst die overigens niet heel uitgebreid is.

De spray bevat 0 % alcohol. In de fles zit 250 ml. Met deze spray kun je je haarlook compleet afmaken. De innovatieve formule met lichte olie zou dubbele volume geven en langdurige fixatie zonder uit de drogen.

Er zit een normale spray dop op de fles waar een goede hoeveelheid spray uitkomt, je moet de spray op 25 cm van je haar in sprayen.

Spray aangebracht in mijn haar.

Ik vind de beide producten fijn in gebruik, allereerst hebben ze beide een hele aangename geur en dat is een groot pluspunt. Zelfs met mijn zware en dikke haar houd de spray mijn haar goed in model en is het makkelijk te stijlen. Het is ook erg makkelijk uit te borstelen en daardoor is het ook geschikt voor mensen die niet elke dag hun haar willen wassen, want als er iets vervelend is, dan is het een plakkerig haarproducten vind ik persoonlijk. Ik ga beide sprays zeker nog vaak gebruiken.

Nivea Volume Forming spray & root lifting spray – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s