Essence Lip care booster lip peeling

Nu het weer wat kouder word merk ik dat direct aan mijn lippen, ze worden sneller droog en ik moet blijven smeren met lippenbalsem. Ook het scrubben van mijn lippen doe ik graag want ik wil toch graag dat mijn lippen lekker zacht en soepel blijven en dat ik geen velletjes op mijn lippen heb want dit staat niet mooi in combinatie met een lipstick. Ik heb een aantal lip scrubs in mijn stash en gebruik ze regelmatig. Essence heeft de lip care booster lip peeling in het assortiment zitten die natuurlijke oliën bevat. Ik was erg benieuwd naar de lip peeling en testte deze uit, ik vertel wat ik van de lip peeling vind.

De huls is groen gekleurd en er staan avocado’s opgedrukt wat de huls wel vrolijk maakt. De tekst die op de huls staat is duidelijk en er is gebruik gemaakt van zwarte en groene tekst.

Op de zijkant van de huls staat wat meer informatie over de lip peeling, ook de ingrediëntenlijst staat op de huls vermeld.

De lip peeling belooft heerlijk verzorgende, gladde, zachte en volle lippen. Er zit voor 10 % aan natuurlijke olie in. De lip peeling bevat rijke avocado olie. De lip peeling zit in een stick formaat en kun je heel gemakkelijk omhoog draaien om aan te brengen. Er zit 5 g aan lip peeling in de huls.

Ik vind de lip peeling erg fijn, ik vind de geur heel fijn die de lip peeling heeft, en ook brengt hij fijn aan, vanaf het eerste moment dat de stick mijn lippen raakte voelde ik al de fijne scrub deeltjes die in de peeling zitten. De peeling blijft niet heel lang zitten en je moet hem zeker vaker aanbrengen om je lippen gehydrateerd te houden. Mijn lippen voelen wel erg lekker zacht aan nadat ik de peeling heb aangebracht. Ik krijg er geen volle lippen van maar wel hele zachte en verzorgde lippen.

Essence Lip care booster lip peeling €1,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s