Mua Light lustre shimmer spray

Nu het lente is en het weer wat mooier word, zal er meer huid gezien worden want de dikke truien gaan weer in de kast en de dunnere shirtjes komen tevoorschijn. Hoe leuk is het dan om wat glitter toe te voegen aan je lichaam om het net wat meer te laten stralen. Ik vind het zelf wel leuk om een shimmer toe te voegen aan mijn hals, vroeger had je parfum waar ook glitter inzat en tegenwoordig heb je shimmer sprays. Ik testte de light lustre shimmer spray van Mua en vertel wat ik van deze shimmer spray vind.

 

De shimmer spray zit in een plastic flesje die transparant is, hierdoor zie je de kleur van de spray direct. De spray zou er in meerdere varianten zijn en ik heb de kleur best self. De tekst op de fles is basic zwart.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de spray en ook word de naam van de kleur nogmaals vermeld. De ingrediëntenlijst van de shimmer spray word ook achterop de fles vermeld.

Voordat je de spray gaan aanbrengen moet je hem eerst goed schudden. Je kunt je lichaam en gezicht wat extra shimmer geven met deze spray, de spray zou een lichte kokosnoot geur hebben.De spray zou een een subtiele glitter achterlaten wat je huis net wat extra shimmer geeft. In het flesje zit 150 ml en de spray is niet op dieren getest.

Het flesje heeft een handige spray dop waar de spray uitkomt. Er komt eigenlijk een juiste hoeveelheid spray uit het pompje niet teveel en niet te weinig, ik vind de dosering perfect.

Spray aangebracht op mijn huid.

Ik vind het effect van de spray best wel leuk, het is vrij subtiel dus daardoor ook erg geschikt voor het gezicht. Een nadeel van de spray vind ik dat het wel naar beneden druipt dus ik zou hem na het aanbrengen een beetje uitsmeren. Ik zag een lichte glitter op mijn huid wat ik leuk vond. De kokosnoot geur kon ik niet echt terug halen en was ook erg licht maar ik gebruik toch altijd parfum dus dat vind ik niet zo erg. Ik ga de spray in de zomer zeker nog vaak gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s