Essence Fame in a bottle loose glitter

Glitters op je nagels staat vaak erg leuk en soms ook sjiek, je kunt kiezen voor een glitter nagellak maar ook voor losse glitters. In mijn stash kwam in nog de fame in a bottle loose glitter van Essence tegen. Ik vond het wel leuk om mijn nagels voor koningsdag wat extra’s te geven dus ik besloot om mijn nagels eens te bedekken met losse glitters. Ik vertel mijn ervaring met de losse glitters van Essence.

 

 

Het potje zit in een kartonnen verpakking, het geeft het geheel wel een leuk uiterlijk zo maar vind de verpakking er niet heel bijzonder uitzien eigenlijk, er is gebruik gemaakt van getekende afbeeldingen dus je kan nog niet echt opmaken hoe je nagels er eventueel uit komen te zien.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de glitters. Zo staat er een drie stappenplan op hoe je de glitters kunt aanbrengen en dat is wel handig. Ook staan er afbeeldingen bij. De ingrediëntenlijst staat niet achterop vermeld.

De glitters zitten in een transparant glazen flesje, je kunt de glitters dus mooi door het flesje zien zitten. De tekst op het flesje is basic zwart.

In het flesje zit 1,8 g aan glitters en de glitters hebben de naam 02 fame gekregen. De bedoeling is dat je je nagels lakt in een gewenste kleur en deze dus stof droog laat worden, dus je moet de nagels licht nat laten. Dan strooi je wat van de glitters op je nagels en wacht tot de nagels volledig opgedroogd zijn en lakt ze af met een top coat. Ik heb zelf een blaadje gelegd onder mijn nagels toen ik de glitters erop strooide want dan kan je de glitters die ernaast vallen terug in het potje doen.

De opening van het potje is heel erg groot en dat vind ik zelf wel jammer omdat er dus een heleboel glitters uitkomen en eigenlijk alles glitters is. Ik had het zelf wel fijn gevonden als er een dopje met gaatjes op had gezeten waar de glitters uit zouden komen want dan zouden ze er in minder grote hoeveelheid uitkomen.

Glitters aangebracht op mijn nagels.

Ik vind het effect van de glitters wel leuk, ik heb er voor gekozen om maar één nagel onder de glitter te dompelen maar dit is een persoonlijke keuze. De glitters liggen er wel wat dik op dus je voelt ze soms wel een beetje door de top coat heen komen maargoed ik zou glitters gebruiken bij speciale gelegenheden dus dit is niet iets wat ik wekelijks doe. Het eraf halen van de glitters is een wat lastiger klusje maar dat is bij glitter nagellak zelf ook zo. Ik heb eerder van deze potjes van Essence geprobeerd en was hier minder tevreden over maar deze variant vind ik erg leuk.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s