Mua Luxe Aurora shine & plumping lip gloss

DSC_1115

Een mooie lipgloss dragen vind ik af en toe heel erg leuk, de glans die lip gloss je lippen kan geven is gewoon erg mooi en soms springt het eruit bij een make up look. Ik kwam de aurora shine en plumping lip gloss tegen van de Mua luxe lijn, De lip glossjes zagen er in de huls erg mooi uit dus ik was wel benieuwd wat het effect van beide lip glossjes zou zijn. Ik testte de beide lip glossjes uit en vertel wat ik ervan vind.

IMG_9794 2

De hulzen van de ligloss zijn gemaakt van kunststof. De hulzen zijn transparant en hebben een witte dop, er is gekozen voor verschillende tekst kleuren, namelijk wit, zilver en zwart.

IMG_1610 2

Achterop de hulzen staat weinig informatie want je vind er alleen nogmaals de naan van de lipgloss en dat is het. De ingrediëntenlijst in terug te vinden op de website van Mua.

IMG_4979 2

In de aurora shine lipgloss huls zit 6,5 ml aan lipgloss en in de plumping lipgloss huls zit 5,5 ml aan lipgloss. De aurora shine lipgloss belooft een verbluffende pure glans met kleine lichtreflecterende deeltjes voor een hoogglans, weelderige glansafwerking. De plumping lipgloss belooft een subtiele maar weelderige glans roze glans lipgloss, in de lipgloss zit pepermunt wat zorgt voor getintelde lippen tijdens het aanbrengen en waardoor je natuurlijk uitziende vollere lippen zou krijgen.

IMG_7011 2

Beide lipglossjes hebben een normale applicator waarmee je de lipgloss prima kunt aanbrengen op je lippen. De applicator voelt prima aan op de lippen en je kunt er de lipgloss netjes mee aanbrengen.

IMG_7283 2

Swatchen: aurora shine lipgloss en plumping lipgloss

lipgloss

aurora shine lipgloss aangebracht                                             plumping lipgloss aangebracht

DSC_1108

Ik ben niet enthousiast over beide lipglossjes, beide lipglossjes hebben menthol als ingrediënt en dat is niet mijn ding. Ook heb ik niet het idee dat mijn lippen er voller uitzien door de menthol. De aurora shine lipgloss vind ik er wel heel leuk uitzien door de kleine glinster deeltjes maar de menthol maakt hem niet lang draagbaar voor mij. De plumping lipgloss ziet er roze uit maar de kleur is te minimaal er had toch gehoopt dat de kleur feller zou zijn.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s