Real Techniques Miracle powder sponge

DSC_0132

Make up aanbrengen met een spons is al jaren een hype in beautyland, vele merken hebben sponsjes aangebracht zowel in lage prijzen als hogere prijzen. Ik heb zelf vooral ervaring met de low budget sponsjes, en toen ik zag dat Real Techniques ook sponsjes had was ik wel benieuwd naar de kwaliteit van de sponsjes, omdat ik over de kwasten super enthousiast ben. Ik testte de miracle powder sponge uit en vertel wat ik van deze variant vind.

DSC_0100

Het sponsje zit in een plastic verpakking en ik vind de verpakking mooi vormgegeven. Ook vind ik dit een hygiënische oplossing want je kan de verpakking niet zo makkelijk open maken dus niet iedereen zal aan de spons zitten.

DSC_0108

Op de achterkant van het doosje staat meer informatie over de spons. Niet super veel informatie maar je kunt het merk Real Techniques ook op internet vinden met tutorials.

DSC_0121

Het sponsje heeft een roze kleur en daar werd ik al enthousiast van, het sponsje zou multifunctioneel zijn, ideaal om je make up poeder mee aan te brengen, zorgen voor gelijkmatige verdeling. Het sponsje is latex en naad vrij en kan zowel nat als droog gebruikt worden.

spins

sponsje droog                                                        sponsje nat gemaakt

IMG_3037

poeder aangebracht op de spons

DSC_0127

Helaas heet de spons mij niet overtuigd, het sponsje neemt poeder op maar ik vind het niet makkelijk aan te brengen op de huid, je ziet de poeder namelijk bijna niet terug en je kunt ook niet baken met de spons. Ook groeit de spons eigenlijk niet als je deze nat maakt. Ik vind het teveel werk om mijn gezicht te poederen met de spons en houd het lekker bij mijn Real Techniques kwast.

Real Techniques Miracle powder sponge €7,99 – Verkrijgbaar bij onder andere Etos.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s