Essence The blush

DSC_0349

Ik vind het fijn om blush aan te brengen op mijn gezicht, ik ben vrij wit van mezelf dus ik kan mijn gezicht wat meer laten stralen door make up, blush gebruik ik elke dag en wissel eigenlijk veel qua kleuren. Essence bracht een tijdje geleden nieuwe blushes uit, eigenlijk zijn het de opvolgers van de matt touch blushes, deze blushes beloven nog zachter te zijn. Ik testte twee kleuren uit van de nieuwe blushes en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0310 2

De doosjes van de blushes zijn gemaakt van kunststof en zijn transparant, door de deksel kun je de kleur van de blush al zien en dat ik altijd erg prettig. De tekst op het doosje is zwart en is eigenlijk vrij basic.

DSC_0321

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de blushes, allereerst de kleur namen van de blushes, ik heb de blushes in de kleuren 10 befitting en 20 bespoke. Ook staat er wat meer informatie over de blush achterop en de ingrediëntenlijst.

DSC_0331

In de doosjes zit 5 g aan blush. Ik vind het wel leuk dat het woord blush in de blushes staat gedrukt en ook wat leuke streepjes wat de blush een mooi effect geeft. De blush heeft een geperste poedertextuur wat de blush erg fijn maakt om te dragen, ook zou de blush een hoge pigmentatie hebben en makkelijk te blenden zijn.

blush

IMG_3793

Swatchen:10 befitting en 20 bespoke

b

10 befitting aangebracht                                         20 bespoke aangebracht

DSC_0344

Ik vind de kleur 10 befitting erg mooi, je ziet hem mooi terug op mijn gezicht en is goed gepigmenteerd. Met swatchen vond ik de 20 bespoke ook wel gepigmenteerd maar op mijn gezicht zie ik deze niet terug dus die kleur vind ik geen succes. Wel zijn de blushes makkelijk in te blenden en voelen zacht aan op mijn gezicht. Toch is de roze kleur mijn favoriet en zou ik de bruine kleur niet aanraden.

Essence The blush €2,59 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s