Treaclemoon The rasberry kiss hand cream

DSC_0090

Droge handen is in deze tijd een hele normale zaak, er word van ons verwacht dat we veel onze handen wassen en ja dat droogt de huid nu eenmaal uit. Het is daarom ook belangrijk om onze handen goede verzorging te bieden, smeren met hand cream is dan ook een hele goede stap om de droogheid van je handen tegen te gaan. Ik gebruik al een tijdje de bad en shower creme van Treaclemoon en deze bevalt erg goed. Ik was daarom ook erg benieuwd naar de hand cream van Treaclemoon, ik heb de hand cream gekocht en uitgetest. Ik vertel wat ik van de hand cream vind.

IMG_0801

De hand cream zit in een plastic verpakking, ik vind het wel fijn dat er niet is gekozen voor een tube, omdat ik dit niet altijd even praktisch vind. De tube is donker roze en heeft een zwarte bovenkant, de tekst is voor het grootste gedeelte ook zwart. De kleur die de tube heeft is ook de kleur die de bath en shower creme heeft in deze geur. De hand cream is verkrijgbaar in diverse geuren.

IMG_9569

Achterop de tube staat wat meer informatie over de hand cream en ook de social media kanalen van Treaclemoon vermeld. De ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC_0070

De hand cream belooft een intense hydratatie voor de handen, ook zou de hand cream snel intrekken en heeft een light velvet textuur. De hand cream is verrijkt met dragonfruit en amandelolie. In de tube zit 75 ml aan hand cream.

IMG_1338

De hand cream heeft een vrij grote opening waardoor de hand cream uitkomt. Er komt best wel veel hand cream uit bij één keer knijpen dus ik raad aan heel voorzichtig te knijpen in de tube om niet een hele boel hand cream eruit te krijgen.

IMG_7463

hand cream aangebracht op mijn hand.

DSC_0085 2

Ik ben echt super tevreden over de hand cream, de hand cream ruikt ten eerste super lekker en de geur komt helemaal overeen met de bath en shower creme. De hand cream is gewoon wit zoals je op de foto kan zien. De cream smeert heerlijk uit en maakt mijn handen erg zacht, ook trekt de cream echt heel snel in en dat vind ik zo fijn want zo hoef je niet heel lang te wachten om weer wat te kunnen doen. Ik raad deze hand cream zeker aan.

Treaclemoon The rasberry kiss hand cream €2,99 – Onder andere verkrijgbaar bij Etos.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s