Real Techniques Instapop face brush

DSC_0054

Mijn Real Techniques stash word steeds groter en beetje bij beetje word mijn kwasten stash steeds completer. Een paar weken geleden spotte ik bij Kruidvat een aantal kwasten van Real Techniques met korting, er was één kwast die ik nog niet had en die besloot ik mee te nemen om mijn stash wat uit te bereiden. Ik heb de instapop face brush gestest en vertel wat ik van deze kwast vind.

DSC_0009

De kwast zit zoals elke kwast in een verpakking van plastic, Ik vind het fijn dat de kwasten goed verpakt zijn bij aankoop want zo zijn ze goed beschermd.

DSC_0018

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de oprichters van het merk en ook over de kwast zelf. Ook staat er duidelijk beschreven bij welke categorie de kwast hoort, de kwasten worden namelijk onderverdeeld in categorieën. Deze kwast hoort in de categorie base. Ook worden de social media kanalen vermeld waar Real Techniques te vinden is.

DSC_0020

Deze kwast komt uit de oudere collectie van Real Techniques. De nieuwe kwasten hebben andere kleuren. Ik vind het zelf wel mooi dat deze kwast nog de oude kleuren combinatie heeft omdat bijna al mijn base kwasten van Real Techniques deze kleuren combinatie heeft.

DSC_0031

De haren van de kwast zijn zo super lekker zacht, eigenlijk precies zoals alle andere kwasten. De face brush is erg geschikt om losse poeder aan te brengen, ook baken gaat heel erg goed met deze kwast, dus je kunt de kwast voor meerdere doelen gebruiken.

DSC_0048

Ik vind de kwast eigenlijk weer heel fijn net zoals mijn andere kwasten. De kwast is zeker weer anders als mijn powder brush, ik merk zeker dat ik met deze kwast heel handig losse poeders kan aanbrengen dit komt omdat deze een beetje schijn is afgesneden en ook weer wat compacter is als mijn powder brush. Ik heb er in iedergeval weer een hele fijne kwast bij en daar ben ik blij mee. En het is altijd leuk meegenomen als je zo’n fijne kwast in de sale kunt kopen.

Real Techniques Instapop face brush €14,95 – Verkrijgbaar in diverse webshops.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s