Essence Correct to perfect cc concealer palette

DSC_0102

Ik heb al meerdere concealer paletten getest en gereviewd, over het algemeen hebben ze niet mijn voorkeur maar toch op één of andere manier blijf ik ze toch testen in de hoop dat er toch een fijn exemplaar tussen zal zitten. De meeste concealer paletten bevatten meerdere kleuren concealers en ook het correct to perfect cc concealer palette van Essence bevat meerdere kleuren. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC_0060

Het doosje is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel. De tekst staat er in zilveren letters op gedrukt en vind het geheel er prima uitzien, vind het complete plaatje goed passen bij Essence.

DSC_0068

Het palette heeft de naam 10 nobody is perfect! gekregen. Achterop het palette staat wat meer informatie over de concealers, ook word er meer uitleg gegeven over de kleuren en wat ze doen. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het doosje vermeld.

DSC_0076

In het palette zitten vier kleuren concealer, groen, oranje, paars en geel. Elke kleur heeft zijn eigen functie en ik denk dat de meeste beauty liefhebbers inmiddels wel weten wat de kleuren doen. In het palette zit 4,8 g in totaal aan concealer.

DSC_0087

IMG_3939

Swatchen.

concealer

zonder concealer                      gele concealer aangebracht                              concealer uitgeblend

DSC_0095

Ik ben tevreden over de concealer, ik vind de structuur erg fijn en hij blend ook makkelijk in mijn huid. Ik heb ervoor gekozen om alleen te kiezen de gele concealer aan te brengen omdat deze kleur op dat moment het beste bij mijn huid paste en de andere kleuren minder tot zijn recht zouden komen op mijn gezicht. Ook vind ik de pigmentatie erg goed van de concealer en dekt de concealer heel goed.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s