Rimmel Provocalips 16 hr lip colour

DSC_0131 2

Ik schrijf vaak over lip producten, dit komt omdat ik eigenlijk de deur niet uit wil zonder een product op mijn lippen. Ik was al bekend met de prococalips 16 hr lip colour producten van Rimmel, ik kocht een paar jaar terug mijn allereerste exemplaar en die vond ik zo fijn dat ik er graag nog een kleur bij wilde hebben. Dit keer ging ik voor een rode kleur, ik testte ook deze kleur uit en vertel wat ik van deze kleur vind.

DSC_0107

De verpakking van de provocalips is erg vrolijk, dit komt vooral omdat je aan de kleur kant de kleur van je lip product ziet en aan de kant van de topcoat staan hele vrolijke lipjes afgebeeld.

IMG_7083

De provocalips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, ik heb voor een rode kleur gekozen, die de naam 500 kiss me you fool heeft gekregen.

DSC_0117

De provocalips heeft twee kanten, met aan de ene kant een topcoat en aan de andere kant de kleur. De lip kleur bevat 4 ml aan product en de topcoat bevat 3 ml aan product. De lipkleur belooft dus tot 16 uur te blijven zitten en dat is erg lang voor een lipstick.

p

Beide producten hebben een basic applicator die je eigenlijk ook vaak krijgt bij een lipgloss, ik vind wel dat je nauwkeurig kunt werken met de applicatoren en je kunt de producten dus erg netjes aanbrengen.

IMG_5825

Swatchen:lipkleur en topcoat

ipp

lipkleur aangebracht                                                           lipkleur en topcoat aangebracht

DSC_0129

Ik ben erg tevreden over de provocalips 16 hr lip colour, ik vind de kleur super mooi. Ook blijft het product heel erg goed op mijn lippen zitten. Wat ik wel een beetje vervelend vind ik dat de applicator van de topcoat heel erg vies word. Ik ben zelf wel iemand die producten graag netjes houd dus dat is een minder puntje, ik vind het ook wel heel fijn aanvoelen als de topcoat over de kleur heen gaat want mijn lippen voelen daarna een stuk zachter aan, het eraf halen van de lip kleur is wel wat lastiger, want ik moest erg hard boenen en dat geeft aan hoe goed de kleur blijft zitten.

Rimmel Provocalips 16 hr lip colour €13,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s