Catrice Lip artist pro palette

DSC_0303

Producten voor de lippen zijn er in diverse soorten, lipsticks, lipgloss mat of glanzend tegenwoordig vind je voor iedereen wel een passende lip kleur. Ook vind je steeds meer paletten voor de lippen. Ondanks dat ik altijd nog een beetje moet wennen aan de structuur van de lip producten in een palette, ben ik toch altijd wel benieuwd of zo’n product bevalt. Het lip artist pro palette van Catrice is een gevarieerd palette met diverse kleuren voor de lippen. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0268

Het palette is gemaakt van plastic en heeft een strakke zwarte kleur. De deksel is transparant en de tekst is ook zwart. Ik vind het fijn dat de deksel transparant is want hierdoor kun je mooi de kleuren van lip producten zien.

DSC_0273

Het palette heeft de naam 010 individualip gekregen. Achterop het palette staat wat meer informatie over de producten en ook de ingrediëntenlijst staat erop. Ook staat er een afbeelding met de kleuren die je kunt matchen in het mix zone gebied, zo kun je zelf leuke nieuwe kleuren die het palette niet heeft maken.

DSC_0280 2

In het palette zitten vijftien lip kleuren, aan de rechter kant zit het mix zone gebied. Ook krijg je een dubbelzijdig kwastje bij het palette om de kleuren aan te brengen. In totaal bevat het palette 12 g aan lip producten, elke kleur is 0,8 g.

DSC_0288

IMG_8230

Swatchen.

lippen

Lip looks gemaakt met vier van de kleuren uit het palette.

DSC_0295

Ik moet zeggen dat ik de structuur van de lip producten heel erg fijn vind, de lip producten brengen heel makkelijk aan en de kleur is makkelijk op je kwastje te krijgen, wel heb je wat meer laagjes nodig om je lippen mooi dekkend te krijgen. Ik zou zelf niet alle kleuren uit het palette gebruiken omdat ik sommige kleuren niet bij mezelf vind passen maar als je van gewaagdere kleuren houd is dit palette zeker heel geschikt. Ik heb zelf nog geen kleuren gemixt dus weet niet of dit makkelijk gaat en wat het resultaat is.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s