Max & more Bronzing powder

DSC_0364.jpeg

Bronzer gebruik ik dagelijks en ik test dan ook verschillende bronzers uit, ook in mijn stash vind je diverse bronzers. Max & more had al vele make up producten in het assortiment maar een bronzer ontbrak nog, ik was dan ook erg blij dat ze eindelijk een bronzer uitbrachten die niet in een palette zit met highlighter en blush. Ik testte de bronzer uit en vertel wat ik van de bronzer vind.

DSC_0307

Net zoals alle andere producten van Max & more zit de bronzer ook in een doosje, ik vind deze keuze wel fijn, want zo is de kans groter dat je een ongebruikt exemplaar koopt.

DSC_0315.jpeg

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de bronzer, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC_0316.jpeg

Het doosje is gemaakt van plastic en heeft een transparante deksel. De tekst op het doosje is zwart en past bij het gehele plaatje. Ik vind het fijn dat je de poeder door het doosje kan zien want dit maakt het bij de aanschaf een stukje makkelijker.

DSC_0324

Achterop het doosje staat de naam van de kleur van de bronzer, ik heb de kleur 166 brilliant bronze. Het is een wat donkerdere kleur en ik vind dat zelf wel erg mooi. Ik weet niet of er ook andere kleuren van de bronzer verkrijgbaar zijn.

DSC_0330 2.jpeg

In het doosje zit 10 g aan bronzer. Ik vind het zelf erg fijn dat de bronzer een grootte pan heeft zodat he lekker kan dippen in de bronzer. Omdat het een highlight bronzing powder is zou de bronzer zorgen voor een sun kissed glow. Volgens het doosje heeft de bronzer een subtiele tint.

DSC_0335.jpeg

IMG_2645.jpeg

Swatchen.

bronzer.jpg

zonder bronzer                                                                   met bronzerDSC_0355.jpeg

Ik ben erg tevreden over de bronzer, de bronzer heeft zoals al vermeld werd ook het doosje een subtiele tint en is niet heel overheersend. Jekunt de bronzer wel opbouwen om de kleur intenser te krijgen. Ik vind dat de bronzer een fijne structuur heeft. Ik kan de bronzer zeker aanraden als je een low budget bronzer in bezit wilt hebben die toch een mooie teint heeft.

Max & more bronzing powder – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s