Max & More Longlasting nagellak

Ik ben dol op nagellak en heb iedere week weer een ander kleurtje op mijn nagels. Mijn stash is vrij groot maar blijf graag nieuwe kleuren proberen. Ik gebruik over het algemeen low budget nagellak merken en toen ik een aantal nieuwe nagellak kleuren bij Action tegen kwam was ik ook wel benieuwd naar de kwaliteit hiervan, de prijs is erg laag dus had eerlijk gezegd niet hele hoge verwachtingen. Ik heb de kleuren getest en vertel of ze mijn verwachtingen toch hebben over troffen.

 

De potjes van de nagellak zijn transparant, waardoor je de kleuren van de lak mooi door het potje heen ziet. De doppen zijn zwart of wit en de tekst is goudkleurig.

Achterop de dop zit een sticker waar wat meer informatie over de nagellak en ook de ingrediëntenlijst word daarom vermeld.

Bovenop de potjes zit een gekleurde sticker waar de naam van de kleur op vermeld word, ik heb de nagellak in de volgende kleuren:412 hello honey – 423 charmer – 431 night kiss – 437 pink swear – 471 the blues – 493 in the shadow.

In de potjes zit 9 ml aan nagellak. De nagellak belooft een intense kleur te geven en ook een perfecte dekking. De nagellak is compleet vegan. De kwastjes die in de potjes zitten zijn vrij basic, je kunt er je nagels prima mee lakken, ik vond de nagellak goed dekken bij twee laagjes.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

De nagellak heeft me heel erg verrast, ik had verwacht dat het snel zou chippen en lelijk zou worden, maar eigenlijk bleef de lak onwijs goed zitten en dat had ik niet verwacht. Ik heb er geen base en top coat onder gebruikt omdat ik merkte dat hierdoor de nagellak langer op zijn plek bleef zitten. Ik vind de kleuren stuk voor stuk ook erg mooi en ik had niet verwacht dat de lichtere kleuren nog zo goed tot zijn recht zouden komen. Ik kan de nagellakjes zeker aanraden.

Max & More Longlasting nagellak €1,19 p/s – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s