Kruidvat Facial mist sprayer

Een tijdje geleden zag ik in de reclame folder van Kruidvat een facial mist sprayer staan, mijn interesse was gewekt want ik was wel benieuwd wat ik kon verwachten. Het apparaatje kostte €3,49 en belande in mijn winkelmandje want toen ik het doosje bekeek in de winkel wilde ik het graag proberen. Het apparaatje zou je gezicht, haar en lichaam verfrissen en dat leek me ideaal. Ik testte de facial mist sprayer uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het apparaatje zit in een doosje waar een gezicht op afgebeeld staat en ook het apparaatje met water eromheen. Het apparaatje komt uit de Kruidvat Professional lijn.

Op de zijkant van het doosje staat wat meer informatie vermeld, wat ik altijd wel een groot pluspunt vind. De tekst staat er op in het Nederlands en Engels.

Er zit een gebruiksaanwijzing in het doosje en daar ben ik blij om want een beetje meer uitleg over het gebruik is altijd wel handig.

Het apparaatje zelf is wit van kleur en heeft een aan en uit knopje aan de voorkant. Er word beschreven dat het apparaatje een zak formaat is maar in mijn broekzak past hij niet, wel in mijn handtas.

Achterop het apparaatje zit een klepje die je eraf kan halen, hier moeten de batterijen in. Er gaan drie aaa batterijen in die er niet bijzitten.

Aan de bovenkant zit een rubberen dopje, als je deze eraf haalt zit er een opening waar je het apparaatje kan vullen met water.

Als je het apparaatje aanzet komt er blauwe verlichting uit, ik vind het effect wel leuk eruit zien. Onder het aan en uit knopje zit de verstuiver en daar komt de mist dus uit.

Vernevelaar op mijn gezicht gebruiken.

Het apparaatje is echt een teleurstelling, ik dacht echt dat er een lekkere frisse mist zou uitkomen maar het lijkt meer een soort van koude rook. Ik voel er niks van op mijn gezicht als ik hem ervoor houd dus mijn gezicht word ook niet opgefrist met het apparaatje. Ik had echt meer van het apparaat verwacht en vind het dan ook een grote miskoop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s