Catrice Cheek lover oil-infused blush

Een beetje kleur op mijn wangen vind ik altijd wel gezond staan, omdat ik dat van mezelf niet heb gebruik ik altijd een blush. In mijn stash zitten diverse kleuren en ook in diverse substanties. Ik vin het altijd leuk om een nieuwe blush te proberen en was erg verrast toen Catrice met de cheek lover oil-infused blush kwam, ik vond deze blush er interessant uitzien en nam hem mee. Ik testte de blush uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het doosje is gemaakt van kunststof en heeft een mooie gouden rand, de deksel is transparant waardoor je de blush mooi kunt zien. De tekst op het doosje is goudkleurig.

De blush heeft de naam 010 blooming hibiscus gekregen. Achterop het doosje zit een mooie roze sticker met zwarte tekst, hier staat meer informatie over de blush op en ook de ingrediëntenlijst.

In het doosje zit 9 g aan blush. De blush is vegan en vrij van microplastic deeltjes. De blush heeft een koraal perzikachtige kleur gekregen en bevat een oliecomplex met hibiscus. De blush zou een kleurintensief resultaat geven doordat er gouden glansdeeltjes in de blush verwerkt zit.

Swatchen.

Ik ben positief verrast door de blush, ik vind hem mooi subtiel op mijn gezicht eruit zien en een gezonde gloed achterlaat. De poeder leek in eerste instantie heel fel op mijn gezicht maar toen ik hem mooi inblende werd het resultaat heel erg subtiel en daar ben ik blij mee. De blush kun je dus mooi blenden, ik zie zelf weinig terug van de gouden glansdeeltjes maar dat vind ik niet heel erg want het resultaat vind ik zo al heel erg mooi. Ik vind deze blush een dikke aanrader.

Catrice Cheek lover oil-infused blush €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s