Max Faxtor Masterpiece xpress quick dry nail polish

Mijn nagels hebben elke week een andere kleur en ik vind het leuk om nieuwe lakjes uit te proberen. Mijn stash is best wel breed en heb ook best wel veel kleuren, ik ben altijd opzoek naar nagellak die goed blijft zitten op de nagels en niet zo snel chippen. Toen ik laatst bij Kruidvat was waren de nagellakjes van Max Factor in de uitverkoop en ik besloot een aantal kleuren in te slaan omdat ik nog niet bekend was met deze nagellak maar ik er wel heen geïnteresseerd in was. Ik testte de nagellak uit en vertel wat ik ervan vind.

De flesjes zijn gemaakt van glas en zijn transparant. De dop is zwart en er staat 60 sec op, de tekst op de flesjes is goudkleurig en dat ziet er wel luxe uit vind ik zelf.

Achterop de flesjes staan de namen van de kleuren. De lakjes heten, 203 nude ‘itude – 262 future is fuchsia – 271 believe in pink – 310 she’s reddy – 340 berry cute – 360 pretty as plum – 416 feelin peachy – 807 rain-check. Verder staat er geen informatie over de nagellak achterop en ook geen ingrediëntenlijst.

De nagellak belooft hoogwaardig te zijn en dus droog te zijn in 60 seconden. De nagellak zou een hoogglanzende afwerking en levendige kleur te hebben. Daarnaast zou het een streeploze en gelijkmatige applicatie hebben. Het kwastje is vrij basic die in het flesje zit maar je zou hiermee een soepele en vlekloze applicatie en afwerking hebben. In de flesjes zit 8 ml aan nagellak.

Nagellak kleuren aangebracht op mijn nagels.

Ik ben wel onder de indruk van de nagellak, mijn eerste mening was niet zo positief want ik had erg snel chips, dit was in combinatie met een base en top coat. Toen ik de base en top coat weg liet bleef de nagellak ineens veel langer en mooier zitten en had ik echt minder snel chips. Dus door die ervaring is mijn mening heel erg veranderd in een positieve mening. De nagellak is inderdaad binnen 60 seconden droog en dat is gewoon ideaal als je een snelle manicure wilt doen maar niet heel lang wilt wachten voor het droogt. Ik heb van alle kleuren twee laagjes aangebracht en ik vond de dekking daarna prima.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s