Essence Hello good stuff! hydrate & glow face serum

Ik vind het belangrijk om mijn gezicht te verzorgen en ik heb daar ook wel mijn beauty routine voor. Een serum gebruik ik af en toe en ik vind het wel belangrijk om te gebruiken want het kan mijn huid kalmeren, vooral in de winter word mijn huid een stuk droger. Ik kwam in het schap van Essence een face serum tegen die voor een groot deel uit natuurlijke ingrediënten bestaat, ik heb meerdere producten uit deze lijn getest en die bevielen goed dus ik was ook reuze benieuwd naar het serum. Ik testte het serum uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het serum zit in een glazen flesje die transparant in waardoor je het serum mooi kunt zien. Het etiket op het flesje valt ook wel op door de roze met gele kleuren combinatie. De bovenkant van het flesje is wit en ik vind dat wel mooi combineren met het geheel.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over het product en ook de ingrediëntenlijst staat erop. Verder word er vermeld dat er geen minerale olie, parabenen en siliconen in het serum zitten. Ik vind de tekst op het flesje wel een beetje moeilijk leesbaar door de grote en ook de kleuren.

In het flesje zit 30 ml aan serum. Het serum bestaat voor 97% uit natuurlijke producten. Het serum belooft een prachtige en stralende teint, intense hydratatie en je huid een prachtige glans te geven. Het serum heeft een ananas geur. Je kunt het serum heel makkelijk verdelen door het pipetje waardoor je zelf de hoeveelheid kunt doseren. Je moet het serum goed schudden voor gebruik en het op droge en schone handen aanbrengen. Het beste resultaat krijg je door het serum aan te brengen voor je je make-up gaat aanbrengen en voordat je gaat slapen.

Swatchen.

Ik ben erg enthousiast over het serum. Ik vind de geur allereerst heel erg lekker en dat is altijd een groot pluspunt. Ik vind het serum heel erg lekker aanvoelen op mijn gezicht en merk ook wel dat mijn huid er kalmer van word, ik vind het zelf wel fijn om hem even in te laten trekken en daarna mijn make-up aan te brengen, ook voor het slapen gaan vind ik het fijn om hem even goed in te laten trekken voor ik daadwerkelijk ga slapen. Ik zie niet een hele grote glow op mijn gezicht maar het is subtiel, ik vind mijn huid er heel gezond uitzien als ik het serum draag. Ik kan het serum zeker aanbevelen.

Essence Hello good stuff! hydrate & glow face serum €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s