Morphe Face the beat brush collection

Een paar jaar geleden begon ik met het investeren in betere make-up kwasten, jaren lang heb ik low budget kwasten gebruikt en dit ging prima hoor maar make-up is zo’n grote hobby van mij dat ik het tijd werd voor betere kwasten. Nog niet zo lang geleden maakte ik kennis met make-up kwasten van het merk Morphe, ik leerde de oogschaduw kwasten kennen en vond deze wel heel erg fijn. Ik wilde ook graag wat extra kwasten voor het gezicht en mijn keuze viel dan ook weer op Morphe. Ik bestelde de face the beat brush set. Ik testte de kwasten uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De set is heel leuk verpakt en word geleverd in een stevige etui waar je de kwasten in op kan bergen. Om de etui zit een kartonnen wikkel waar wat meer informatie over de kwasten staat.

Achterop de wikkel staan de kwasten afgebeeld en word ook wat meer uitgelegd over de kwasten.

Het tasje waar de kwasten in geleverd worden is 20,32 cm x 10,16 cm x 10,16. Het tasje word omschreven als een large bag, en ik denk dat je er ook zeker andere kwasten bij in kunt stoppen als de set erin zit dus dat is ideaal als je deze mee wilt nemen.

De set bevat vijf kwasten. Er zit een pro flat buffer brush, powder fluff brush, precisions powder brush, deluxe angel brush en een highlight definer brush in. De kwasten hebben natuurlijk of synthetisch haar. De steel voelt erg stevig aan en houd ook makkelijk vast.

Pro flat buffer brush

Deze kwast heeft synthetisch haar, het is een platte bufferkwast die ervoor zou zorgen dat je foundation vanaf nu altijd egaal, flawless en on point is.

Powder fluff brush

Deze kwast bevat synthetisch haar, met deze poederkwast kun je gemakkelijk je poeder aanbrengen.

Precision powder brush

Deze kwast bevat synthetisch haar, deze kwast heeft een puntige vorm en hiermee kun je highlighter, blush en poeder aanbrengen maar ook blenden.

Deluxe angel brush

Deze kwast heeft een combinatie van natuurlijk en synthetisch haar, deze kwast is schuin afgesneden en hiermee kun je heel makkelijk blush aangrengen.

Highlight define brush

Deze kwast heeft een combinatie van natuurlijk en synthetisch haar, met deze kwast kun je heel makkelijk en nauwkeurig highlighter aanbrengen.

Ik ben heel erg blij met de kwasten, ze voelen heel erg lekker zacht aan op mijn gezicht en ik kan er fijn mee werken. Het is fijn dat je sommige kwasten voor meerdere producten kunt gebruiken. Ook het blenden gaat heel makkelijk met de kwasten en mijn producten zien er erg mooi uit op mijn gezicht. Ik heb er in iedergeval weer een mooi kwasten set bij

Morphe Face the beat brush collection €32,64 – Verkrijgbaar bij onder andere Douglas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s