Essence Strong hardener nail treatment advanced

Ik ben dol op lange nagels en kan ze van nature best wel lang laten groeien, tot ze dan weer wat slapper worden en ze inscheuren of breken. Gelukkig zijn er diverse nagel producten op de markt waardoor je nagels sterker kunt maken. Ik heb zelf al diverse producten voor nagels getest en ik vind een nagel verharder toch wel één van de fijnste producten. Ik kwam in het schap van Essence een nagel verharder tegen die ik er wel interessant uit vond zien. Ik besloot de nagel verharder mee te nemen om uit te testen, ik vertel wat ik van de nagel verharder vind.

Het flesje is gemaakt van glas en heeft een wikkel die helemaal rond het flesje loopt. De dop is zilverkleurig en heeft een sticker.

Achterop het potje staat wat meer informatie over de nagel verharder, de ingrediëntenlijst staat niet achterop vermeld maar is wel terug te vinden op de site van Essence.

In het potje zit 8 ml aan nagel verharder. De nagel verharder belooft broze en zachte nagels te versterken. Het is de bedoeling dat je de nagel verharder twee keer per week aanbrengt, en dan zouden gebroken nagels merkbaar veranderen in ultrasterke nagels met een glanzende finish. De applicator die bij het potje zit is vrij basic en eigenlijk dikke prime want je kunt de nagel verharder er prima mee aanbrengen.

Nagelverharder aangebracht op de nagels.

Ik ben eigenlijk wel erg tevreden over de nagel verharder, ik heb ervoor gekozen deze te gebruiken als base coat en heb hem dan ook elke week aangebracht. Ik merkte na een paar weken zeker verschil in mijn nagels want ze voelde echt sterker aan dan eerst, het gaat niet compleet scheurtjes tegen, maar dat komt dat ik twee zwakkere nagels heb en die hebben wat moeite om sterk te worden ook met een nagel verharder, maar ik vind het een hele fijne nagel verharder die ook niet super veel kost.

Essence Strong hardener nail treatment advanced €1,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s