Sally Hansen Insta dri prismatic shine nail colour

Ik ben dol op nagellak en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb voornamelijk wat goedkopere merken in mijn stash zitten maar er zitten een paar uitschieters bij. Sally Hansen is een erg bekend merk op het gebied van nagellak en ik vind het ook wel fijne nagellak, de insta dri nagellak is één van de soorten die ze verkopen en ik heb eerder al twee gewone varianten getest maar de prismatic kleuren zagen er ook interessant uit. Ik testte vijf kleuren uit deze lijn uit, en vertel wat ik ervan vind.

 

De flesjes hebben wel een leuke vorm, het is niet iets wat ik vaak zie bij nagellak flesjes. De flesjes zijn gemaakt van glas en ook transparant waardoor je de nagellak mooi terug ziet in het flesje, de dop heeft de kleur van de nagellak. De tekst staat op een transparante sticker die een witte kleur heeft en op het flesje is geplakt.

Achterop het flesje staat eigenlijk totaal geen informatie en ook geen ingrediëntenlijst. Ik kan wel een ingrediëntenlijst terug vinden op de website van Sally Hansen maar deze is wel voor de gewone insta dri variant en niet voor de prismatic variant.

Ik heb de nagellak in de volgende kleuren:025 cosmic blu – 030 glow getter – 035 conjure copper – 040 pink aurora – 050 the future is fuchsia.

De nagellak zou binnen 60 seconden droog zijn, al moet ik zeggen dat ik deze kleuren wel wat langere droogtijd heb gegeven het was echt niet droog in 60 seconden. Ook zou je met de nagellak geen base en top coat hoever te gebruiken want het is eigenlijk een 3 in 1 nagellak, ik heb zelf wel een base en top coat gebruikt. De lakjes moeten echt opgebouwd worden in drie dunne laagjes anders is de dekking echt heel minimaal. In het flesje zit 9,17 ml aan nagellak. De kwastjes die bij de nagellak zit is vrij breed waarmee je eigenlijk in 1 a 2 keer strijken de nagel kan bedekken.

nagellak aangebracht op mijn nagels.

Mijn conclusie over de nagellak, ik vind de kleuren allemaal erg mooi moet ik zeggen ik ben ook erg verrast door de glitters die sommige kleuren hebben en dat ziet er heel leuk uit. Ik vind de dekking wel wat matig omdat je zelfs na drie laagjes nog wel een lichte nagellijn rand ziet door de lak heen en dat vind ik wel jammer. Ook vind ik dat de lak snel chipt en beschadigd dat is wel jammer. Ik denk dat ik de hele lichte kleuren misschien nog wel leuker zou vinden als een topper over een basis kleur heen. Ik neem de chips voor lief en vind dan de kleuren toch wel erg leuk, al zou ik de glitter kleuren minder aanraden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s