The beauty dept Holo glow moisturizing serum

Ik vind verzorging voor mijn huid erg belangrijk ik gebruik standaard dag en nacht créme en sinds kort ook een oog créme. Serum gebruik ik niet dagelijks maar is zeker een goede verzorging voor de huid want dit kan nog net wat meer verzorging bieden. Ik heb een tijdje een serum gebruikt maar ben er ook weer mee gestopt en ik weet eigenlijk niet waarom. Een tijdje geleden kwam ik bij de Action het holo glow moisturizing serum tegen, het doosje zag er wel interessant uit en was ook wel benieuwd naar dit serum dit nam hem mee. Ik testte het serum uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het serum zit in een doosje die een holografisch effect heeft. De tekst op het doosje is zwart. Het doosje is goed geseald dus je hebt altijd een ongebruikt exemplaar als het doosje nog dicht zit.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het serum. Daarnaast staat er ook een gebruiksaanwijzing achterop het doosje. Het serum is verrijkt met nectar van de blue agave.

Op de zijkant van het doosje staat de ingrediëntenlijst vermeld.

Het serum zit in een glazen flesje zie transparant is, hierdoor zie je het serum door het flesje heen. De tekst op het flesje is zwart. In het flesje zit 20 ml aan serum maar het flesje is niet volledig gevuld viel mij op.

Achterop het flesje staat dat het serum geschikt is voor het gezicht en de nek. Dat ik ook wat erop het doosje staat, je zou het serum moeten aanbrengen op een gereinigde huid, je moet het gelijkmatig verdelen en laten intrekken. Het serum zou dus een holografisch effect hebben en is geschikt voor alle huidtypes.

Het flesje heeft een pipetje waardoor je het serum dus goed kunt verdelen, ik had zelf aan 2 keer in het pipetje knijpen genoeg serum voor mijn gezicht maar dit is voor iedereen verschillend natuurlijk. Ik vind het een handig systeem. Het serum heeft een hele lekkere geur.

Swatchen.

Ik vind het serum fijn in gebruik, het brengt fijn aan op mijn huid en trekt ook goed in, ook heeft het een voordeel dat er een hele aangename geur aan het serum zit. Het holografische effect zie ik totaal niet terug want ik zie eigenlijk geen verschil op mijn huid als ik het serum wel of niet gebruik. Ik vind het zelf niet heel erg want ik smeer er toch make-up overheen maar als je echt had gehoopt op een holografisch effect kan het een teleurstelling zijn dat het effect achterblijft. Ik hoop eigenlijk dat Action dit serum in het assortiment houd want als dit flesje leeg zou zijn zou ik graag een nieuw exemplaar kopen maar dat is natuurlijk altijd even afwachten bij Action.

The beauty dept Holo glow moisturizing serum €1,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s