Morphe Eye Obsessed Penselenset

Ik ben sinds een tijdje bezig om te investeren in goed make-up kwasten, merken zoals Real Techniques en Ecotools heb ik inmiddels compleet maar toch zocht ik nog wat blendingskwasten. Na wat research gedaan te hebben kwam ik uit bij Morphe. Morphe is wel wat duurder met kwasten maar ik wilde deze set toch graag hebben en besloot hem mijzelf cadeau te doen. Inmiddels gebruik ik de kwasten nu een paar weken en vertel ik wat ik van de kwasten vind.

De kwasten komen in een hele mooie opberg etui. Deze ziet er luxe uit en het is ook erg handig om je kwasten in mee te nemen. Om de etui zit een kartonnen kaart waar een afbeelding van kwasten opstaan.

De etui is op de achterkant gewoon zwart. Op de kartonnen wikkel staat nog wat meer informatie over de kwasten, het is niet heel veel maar de volledige informatie staat op de website.

In de set zitten twaalf kwasten. De kwasten hebben natuurlijke haartjes en dat merk je ook met blenden want ze zijn heel erg zacht en je kunt oogschaduw echt heel goed en fijn aanbrengen met de kwasten. De kwasten hebben een zwart handvat en daarop staat het logo van Morphe. Je kunt de kwasten heel makkelijk wassen met bijvoorbeeld baby shampoo want dat is heel erg zacht voor je kwasten haartjes.

De kwasten van boven naar beneden:

Eyelinerpenseeltje:voor het aanbrengen van eyeliner, de haartjes zijn 16 cm en syntjetisch.

Blendingspenseel: voor het blenden van je oogschaduw, de haartjes zijn 18 cm en natuurlijk

Stevig, zacht blendingkwastje:voor het blenden van oogschaduw, de haartjes zijn 17 cm en natuurlijk

Schuin wenkbrauwpenseeltje met borsteltje:om je wenkbrauwen in model te brengen, haartjes zijn 15,5 cm en synthetisch

Precisie arcadeboogpeeltje:om oogschaduw precies mee aan te brengen in de arcadeboog, haartjes zijn 15,5cm en syntjetisch

Klein zacht penseeltje voor definietie: met dit kwastje kun je bijvoorbeeld oogschaduw onder het oog aanbrengen, haartjes van 16,5 cm en natuurlijk.

Blendingspenseel: voor het het bleden van oogschaduw, haartjes van 17 cm en natuurlijk.

Concealerpenseeltje:voor het aanbrengen van concealer, haartjes van 16,5 cm synthetisch

Blendingspenseeltje:voor het blenden van oogschaduw, haartjes van 16 cm natuurlijk.

Puntig arcadeboogpenseeltje:voor het aanbrengen van oogschaduw in de arcadeboog, haartjes van 17 cm synthetisch

Klein, zacht penseeltje voor definitie:Breng nauwkeurig kleuren en definitie aan met dit kleine wondertje: perfect voor precisie bij applicatie en om uw oogleden flink in de kleuren te zetten, haartjes van 16,5 cm natuurlijk.

Precisie-arcadeboogpenseeltje:Geen detail is te klein voor dit stijve, toelopende penseeltje. Dit is uw go-to voor een gedefinieerde cutcrease, een perfect uitgeveegde lijn en kleurapplicatie in de binnenste ooghoek of de outer V, haartjes van 15,5 cm synthetisch

Ik vind de kwasten echt heel erg fijn, ze voelen heel zacht aan op de huid en je kunt oogschaduw er prima mee aanbrengen en blenden. Ik vind het zelf heel erg fijn dat er meerdere blendingskwasten in dit setje zitten en dat is voor mij ook de reden geweest dat ik deze set heb aangeschaft. Je kunt de kwasten ook heel makkelijk wassen en worden mooi schoon en de haartjes blijven ook erg mooi. Het is een wat duurdere set maar ik vind hem zijn geld zeker waard en ben er heel erg blij mee.

Morphe Eye Obsessed Penselenset €28,56 – Verkrijgbaar bij Douglas.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s