Essence Ever shine + shine boost technology top coat

Als ik mijn nagels lak vind ik het belangrijk om alle stappen te volgen die eigenlijk wel worden aangeraden, in mijn geval betekend dat eerst een base coat, dan de kleur en tenslotte de top coat. In top coats heb je nogal wat keuzes, want ga je voor een mooie glans, een matte finish of wil je een extraatje zoals een special effect. Over het algemeen kies ik voornamelijk een glanzende top coat. Een tijdje geleden kwam ik in het schap van Essence een ever shine high technology top coat tegen. Ik was erg benieuwd naar het resultaat van de top coat en nam hem mee. Inmiddels heb ik de top coat getest en vertel ik wat ik van deze top coat vind.

De top coat zit in een zwart potje en dat vind ik best uniek want meestal zie je transparante potjes bij top coats. Er staat op de dop aangegeven dat je geen uv lamp nodig hebt bij het gebruik van de top coat. De tekst op het potje is een combinatie van wit en zilver, het geheel ziet er mooi uit.

Achterop het potje staat wat meer informatie over de top coat, helaas ontbreekt de ingrediëntenlijst. De top coat belooft de glans van nagellak te verlengen en te versterken, daarnaast kun je ook je manicure opfrissen met de top coat.

De nagellak heeft een heel basic kwastje en deze is niet speciaal maar je kunt je nagels wel heel fijn aflakken met het kwastje. In het potje zit 8 ml aan top coat.

Top coat aangebracht over mijn nagellak.

Ik ben heel erg blij met deze top coat. Mijn nagels krijgen een hele mooie glans en het lijkt of je net van een nagelsalon komt. Ook bleef mijn nagellak met top coat vijf dagen zitten zonder echt zichtbare beschadigingen en dat heeft me nog het meeste verrast. Ik heb over het algemeen na twee dagen toch echt wel chips die zichtbaar zijn. Ik vind deze top coat een pareltje en ga hem nog geel vaak met veel plezier gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s