Revolution Iconic pro 2 eyeshadow palette

Revolution is een merk wat je ook steeds vaker tegen komt in de reguliere winkels, ik ben zelf een groot fan van dit merk en de producten zijn gewoon erg fijn. De oogschaduw paletten van Revolution vind ik ook over het algemeen erg mooi, de kleuren zijn vaak erg pigmentvol en ook de paletten zelf zien er vaak wel gelikt uit en Revolution is eigenlijk niet eens zo heel erg duur. Ik testte het Iconic pro 2 eyeshadow palette uit en vertel wat ik hiervan vind.

Het palette zit in een doosje wat een mooie rosé gouden kleur heeft gekregen. De tekst op het doosje is zwart, ook staat er een kleine afbeelding van het palette op het doosje zodat je een beetje een idee krijgt welke kleuren er in het palette zitten.

De achterkant van het doosje is niet super spectaculair, er staat wat informatie over het palette op en ook de ingrediëntenlijst staat achterop.

Het palette zelf is gemaakt van kunststof en is zwart met rosé gouden tekst. Ergens had ik gehoopt dat dit palette ook rosé goud zou zijn. Het palette ziet er mooi strak uit maar onderscheid zich niet echt van andere paletten van Revolution.

Achterop het palette staat alleen de ingrediëntenlijst van de oogschaduw. Ook komt de naam Salvation weer terug op het palette en daarom lijkt dit palette wel heel erg op het Iconic pro 1 eyeshadow palette.

In de deksel van het palette zit een mooie spiegel verwerkt. In het palette zitten zestien kleuren oogschaduw en deze kleuren zijn mat of glimmend, over de oogschaduw ligt een plastic blaadje waar de namen van de kleuren op staan. Ook krijg je een kwastje meegeleverd in dit palette. In totaal bevat het palette 16 g aan oogschaduw.

Swatchen:paper – chase – smooth – new tral – one way – new rules – grey day – sudden – only – silk – awaken – new day – steal er – echo – ambition – faith

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette fijn in gebruik, de oogschaduw blend fijn en hebben een goede pigmentatie. Ik vind de kleuren niet heel speciaal die in het palette zitten eigenlijk. Het zijn niet echt kleuren die eruit springen maar vrij basic kleuren die in vele andere paletten ook terug komen die je misschien al gewoon in je stash heb zitten. Ik ben zelf wel heel blij met het palette en ga het zeker nog vaak gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s