Revolution Iconic pro 1 salvation eyeshadow palette

DSC_0405

Ik vind het merk Revolution erg fijn, ik heb er voornamelijk oogschaduw paletten van en ik moet zeggen dat ik daar meer dan tevreden over ben en het leuk blijf vinden om deze te testen. Een tijdje geleden kwam ik het iconic pro 1 eyeshadow palette tegen, dit palette zou de nieuwste oogschaduw tinten bevatten met een nieuwe super elite formule. Ik was erg benieuwd naar dit palette en besloot deze mee te nemen, ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0345

Het palette zit in een doosje die mat zwart is en gouden tekst bevat. Ook zit er een sticker op het doosje waarom de binnenkant staat waardoor je eigenlijk een kleine impressie krijgt van de kleuren in dit palette.

DSC_0355

Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over het oogschaduw palette, de ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op het doosje.

DSC_0364

Het palette zelf is ook mat zwart en bevat ook gouden tekst, de tint goud is wel iets anders als die op het doosje staat, het palette ziet er strak uit.

DSC_0373

De achterkant van het palette is totaal niet spannend, de tekst die erop staat is wit van kleur en eigenlijk is het ook niet hele belangrijke teksten.

DSC_0381

In de deksel van het palette zit een grote spiegel wat altijd een fijn extraatje is. In het palette zitten zestien kleuren oogschaduw, op de oogschaduw ligt ook een plastic blaadje met de bijpassende namen van de kleuren. In het palette zit 16 g aan oogschaduw.

IMG_0900

IMG_0038

Swatchen:ghost – luna – must – enigma – fade – drama – afflicted – pitch – need – dawn – getter – breathe – too grey – stage – addicted – player

revo2

Ooglooks gemaakt met het palette.

DSC_0400

Ik ben heel erg enthousiast over het palette, de oogschaduw kleuren zijn heel pigmentvol en zijn makkelijk te blenden. Ook vind ik het leuk dat er zowel shimmer als matte kleuren in het palette zitten en je ze kunt combineren. De kleuren zijn gemixt met zowel donkere als lichte tinten dus je kunt er diverse ooglooks mee maken.

Revolution Iconic pro 1 salvation oogschaduw palette €9,80 – Verkrijgbaar bij Bol.com.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s