Essence Shine last & go! gel nail polish

DSC_0268

Ik ben dol op nagellak en draag het eigenlijk altijd. Ik koop voornamelijk low budget nagellak omdat ik het leuk vind om meerdere kleuren in mijn stash te hebben. Essence heeft eigenlijk al jaren low budget nagellak in het assortiment en zo nu en dan wisselt het assortiment volledig omdat er een geheel nieuwe collectie komt. Inmiddels zijn de shine last & go! gel nagellakjes al een tijdje verkrijgbaar en ik was erg benieuwd naar de kleuren en de kwaliteit van de lak. Ik testte een aantal kleuren van deze nagellak uit en vertel wat ik van deze nagellak vind.

nagellak voor

De nagellak zit in een glazen flesje, het flesje is transparant waardoor je de kleur van de nagellak duidelijk ziet. De dop van de nagellak heeft dezelfde kleur als de nagellak, de tekst op het potje is zilverkleurig en sommige soppen bevatten een sticker met de tekst new quick dry gel.

achter.jpg

Achterop de potjes staan de namen van de kleurtjes. Ik heb de volgende kleuren:07 party princess – 21 anything goes! – 14 do you speak love? – 15 heatwave – 23 party time – 30 get ready – 34 mrs. brightside – 41 big city vibes – 42 everybody say yeah – 46 black is back. Achterop het potje staat dat de nagellak longlasting is en op de gele kleur word nog extra vermeld dat je een base coat moet gebruiken onder de nagellak.

IMG_0810

De nagellak heeft een vrij basic applicator waarmee je de nagellak prima kunt aanbrengen, mijn nagels waren volledig met lak bedekt met twee keer over de nagels strijken. In de potjes zit 8 ml aan nagellak.

nail

nail1.jpg

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC_0257

Ik moet zeggen ik vind de kleurtjes die ik heb stuk voor stuk erg mooi, wel zijn 07 party princess en 23 party time glitter lakjes, party princess kun je opzich nog redelijk dekkend op je nagels krijgen maar party time heeft een een basis kleur nodig als je volledige dekking wilt, tenzij je het niet erg vind dat je wat van je eigen nagels door de lak heen zien. De gele kleur 34 mrs. brightside valt me tegen, ik vind de substantie erg dik in vergelijking tot de andere nagellak, ik heb onder deze kleur een base coat gebruikt zoals aangeraden werd maar ik heb evengoed een gele ondertoon op mijn nagels gekregen. De longlasting vind ik verschillend per kleur, het ene kleurtje chips al binnen één dag en de andere kleur geeft pas chips bij dag vier. Toch vind ik het fijne lakjes met leuke kleuren en een aangename prijs.

Essence Shine last & go gel nail polish €1,69 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s