Ecotools Full powder brush

DSC_0212

Ik breng mijn poeder altijd aan met een kwast en na jaren gebruik te hebben gemaakt van low budget kwasten heb ik een tijd geleden een poeder kwast van Real Techniques aangeschaft. Ik vind het toch fijn om meerdere poeder kwasten te hebben want het is altijd handig als er één vies is je nog een ander exemplaar hebt. Laatst hadden ze bij Etos weer korting op de kwasten van Ecotools en ik kocht onder andere een poeder kwast omdat deze nog op mijn lijstje stond. Ik heb de kwast uitgetest en vertel wat ik van deze kwast vind.

DSC_0186

De kwast is net zoals de andere producten van Ecotools goed verpakt. Niemand heeft de kwast nog aangeraakt en je krijgt echt een nieuw exemplaar, ik vind dit persoonlijk erg fijn. De verpakking is verder vrij basic er is gebruik gemaakt van plastic en karton.

DSC_0190

Op de achterkant van de verpakking staat niet heel veel informatie dus het is niet heel interessant, er staat ook een afbeelding op de achterkant met gemarkeerde plekken op het gezicht waar je de kwast kan gebruiken.

DSC_0196

De kwast heeft net als de andere producten van Ecotools een houten steel. De kwast is het meeste geschikt voor het aanbrengen van geperste poeders, om een matte look te creëren, dit word aangeraden door Ecotools.

DSC_0201

De kwast heeft een grote kop, de haren zitten dicht op elkaar en de kwast voelt ongelofelijk zacht aan.

IMG_5165.jpeg

Poederkwast gebruiken op mijn gezicht.

DSC_0208

Ik vind de kwast echt geweldig, de kwast voelt zo lekker zacht aan en brengt de poeder heerlijk aan op mijn gezicht. Ook neemt de kwast voldoende poeder op en doordat de kop lekker groot is kun je goed afpoederen. Ik weet niet of de kwast fijn werkt met losse poeder want ik heb alleen een geperste poeder gebruikt. Maar ik ben heel blij met deze kwast en ga hem met veel liefde gebruiken.

Ecotools Full powder brush €13,99 – onder andere verkrijgbaar bij Etos en online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s