Essence Contouring duo palette

DSC_1100

Contouren is nog altijd erg populair in de beautywereld en vele make up liefhebbers doen dit dan ook graag, ik ben zelf ook een voorstander van contouren en ik was dan ook heel erg verrast toen Essence contouring duo paletten introduceerde. Uiteraard was mijn interesse gewekt toen ik het persbericht zag en was dan ook erg benieuwd of deze paletten zouden bevallen en wat ze zouden doen voor mijn gezicht. Ik testte de paletten uit en vertel wat ik van deze paletten vind.

DSC_1067

De doosjes zijn vrij basic en gemaakt van kunststof, de doosjes zijn basic zwart en hebben een transparante deksel. De tekst op het doosje is opvallend wit en heeft een vrij groot tekst type.

DSC_1079

De paletten zijn verkrijgbaar in twee kleuren namelijk, 10 lighter skin en 20 darker skin. Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de producten en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC_1082

In de doosjes zit 7 g aan poeder. Het palette bevat twee matte kleuren aan poeder waardoor er dus eigenlijk voor elke huidskleur wel een beschikbare kleur is. De lichtere kleur is geschikt voor een zachte contouring en de donkere kleur is geschrikt voor een expressievere contouring. De pans van de poeders zijn vrij breed en dat vind ik zelf altijd erg handig want dit dipt erg makkelijk.

10 lighter skin

IMG_0690

IMG_3354

Swatchen.

licht.jpg

zonder poeder                                                         met poeder

20 darker skin

IMG_0693

IMG_4782

Swatchen.

dark

zonder poeder                                                                 met poeder

DSC_1092

Ik ben heel erg enthousiast over de contouring paletten, beide paletten hebben heel veel pigment en dat is heel fijn. De poeder hebben een fijne textuur en voelen ook fijn aan op de huid, ook het inblenden gaat heel erg gemakkelijk en ik vind het resultaat zelf heel mooi. Ik heb geen favoriet als het om de kleuren gaat, mijn huid kan beide paletten prima hebben. Ik heb de beide kleuren van beide paletten gemengd met elkaar en het resultaat mag er zeker zijn.

Essence Contouring duo palette €3,59 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s