Catrice Generation plump & shine lip gloss

DSC_1057

Lipgloss draag ik de laatste tijd weer wat vaker, het dragen van lipgloss heeft voor en nadelen, ik vind het namelijk heel mooi dat lipgloss je lippen lekker laat shinen maar het nadeel is dat lipgloss zo plakt en dit is erg onhandig want het geeft af aan glazen en mijn haar blijft regelmatig plakken. Catrice introduceerde een aantal nieuwe kleuren aan de al bestaande generation plump & shine lip gloss collectie, ik vind de lipglossjes er mooi uitzien en testte een nieuwe kleur uit, ik vertel wat ik van deze lipgloss vind

DSC_1024

De lipgloss zit in een huls die transparant is en gemaakt van kunststof, de dop is zwart en er zit een gouden rand om de huls, de tekst op de huls is zilverkleurig.

DSC_1033

Achterop de huls staat een klein beetje informatie over de lipgloss, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls, maar is wel terug te vinden op de website van Catrice.

IMG_0679

De lipgloss is verkrijgbaar in acht kleuren. Ik heb de kleur 100 glowing tourmaline.

DSC_1039

De lipgloss belooft goudeffecten, lichte tot medium dekking, langhoudend en verdelicht te zijn. In de huls zit 4,3 ml aan lipgloss. De lipgloss heeft een hele aangename geur en dat vind ik ook wel prettig als een lip producten lekker ruiken.

IMG_0685

De lipgloss heeft een basic applicator, de applicator is niet heel speciaal en je kunt de lipgloss er prima mee aanbrengen op je lippen.

IMG_7337

Swatchen.

IMG_7691

Lipgloss aangebracht op mijn lippen.

DSC_1052

Ik vind dat de lipgloss doet wat er beloofd word, de goudeffecten zie je heel mooi terug op de lippen. De dekking van deze kleur valt over de lichte dekking, en dat is iets waar ik een beetje aan moet wennen omdat ik zelf wel van opvallende lip kleuren houd. Wel vind ik deze kleur goed te combineren met een zwaardere ooglook of een neutrale look waarin alle producten wat minimaler mogen qua kleuren.

Catrice Generation plump & shine lip gloss €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s