Catrice Luminice highlight & bronze glow palette en highlight & blush glow palette

DSC_0200

Ik vind paletten met meerdere functies erg fijn, mede doordat je eigenlijk maar één palette nodig hebt waar meerdere producten inzitten. Catrice heeft twee paletten in het assortiment zitten die een combinatie hebben met meerdere producten, beide paletten hebben een andere functie. Ik testte beide paletten uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC_0147

De paletten zijn gemaakt van stevig karton. Ik vind dat beide paletten een mooie uitstraling hebben het marmeren printje vind ik erg leuk, ik hou hier persoonlijk wel van. Ook de gouden en rosé gouden details op de paletten geven het palette net iets extra’s.

DSC_0153

De paletten hebben de volgende namen gekregen:020 feel gold en 010 rose vibes only. Op de achterkant van de paletten staat een afbeelding van de producten die in het palette zitten. Ook staat er wat meer informatie over het palette op de achterkant en de ingrediëntenlijst staat er ook op vermeld.

DSC_0162

In de deksel van beide paletten zit een spiegel, ik vind dat altijd een fijn extraatje.  De paletten hebben grote pans dus je kunt makkelijk in de poeders dippen. Beide paletten bevatten 12,6 g aan producten elke pan bevat 4,2 g aan product dus op zich doe je hier redelijk lang mee.

010 rose vibes only

DSC_0183

IMG_3576

Swatchen

wit

producten aangebracht op mijn gezicht.

020 feel gold

DSC_0171

IMG_0034

Swatchen.

zwart]

Producten aangebracht op mijn gezicht.

DSC_0194

Ik ben erg blij met beide paletten, ik vind de producten in beide paletten erg mooi en ook de pigmentatie is ook heel erg goed. Ik vind het zelf wel iets minder dat de blush en bronzer ook een shimmer hebben dat had voor mij persoonlijk niet gehoeven want ik heb blush en bronzer liever in een matte variant. Ik ga de paletten zeker nog vaak gebruiken en ik kan weer twee mooie paletten toevoegen aan mijn stash.

Catrice Liminice highlight & bronze glow palette en highlight & blush glow palette €6,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s