Revolution Sop x eyeshadow palette

DSC02649.jpeg

Revolution is een populair merk met hele fijne make up producten, ik heb voornamelijk oogschaduw paletten van dit merk en ik blijf elke keer weer verbaasd over hoe goed de paletten mij bevallen. Het Soph x eyeshadow palette is een samenwerking met de bekende beautyblogger SophDoesNails! Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC02553.jpeg

Wat ik erg mooi vind aan de paletten van het merk Revolution is dat deze geleverd worden in een doosje en dat het palette in het doosje ook nog eens in plastic is verpakt. Ik vind het doosje er ook erg leuk uitzien, de kleurencombinaties passen goed bij elkaar.

590BCE03-FDB5-4E1D-9E2F-F81E894EFEA9_1_105_c.jpeg

Achterop het doosje staan de kleuren oogschaduw afgebeeld die in het palette zitten, ik vind dit zelf altijd erg handig want je kunt direct zien of de kleuren bij je passen of dat je dit palette liever skipt. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het doosje.

DSC02582.jpeg

Het palette zelf is gemaakt van stevig plastic en heeft een licht gele kleur, de tekst op het palette is goudkleurig.

DSC02589.jpeg

Achterop het palette staat niet heel veel informatie, wel staat de ingrediëntenlijst nogmaals afgebeeld.

DSC02611.jpeg

In de deksel van het palette zit een grote spiegel. In het palette zitten vierentwintig kleuren oogschaduw, over de oogschaduw zit een plastic blaadje waar alle namen van de kleuren op staan. In totaal bevat het palette 26,4 g aan oogschaduw, wat erop neerkomt dat elke oogschaduw zo’n 1,1 g bevat.

DSC02625.jpeg

swatchen.jpg

Swatchen:penguin – pancakes – fairy lights – pink champagne – iced coffee – cuppa tea – grow old – sparks fly – smokey bronze – mixed berries – tiramisu – peaches – cloudberry – pumpkin – pine tree – petrol – pug – danger – strawberry sweets – festive flame – copper coin – mug cake – rosewood – nightmare

oog.jpg

Ooglooks gemaakt met het palette

DSC02631.jpeg

Ik ben heel erg onder de indruk van het oogschaduw palette, de oogschaduw kleuren hebben echt een hele goede pigmentatie. Ook passen de kleuren heel erg mooi bij elkaar en kun je erg mooie ooglooks maken met het palette omdat de kleuren mooi gecombineerd kunnen worden. Ook zijn de oogschaduw kleuren erg makkelijk te blenden. Ik vind dit oogschaduw palette echt een aanrader.

Recolution Soph x eyeshadow palette €11,99 – onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s