Catrice Glow illusion loose powder

DSC00191.jpg

Ik heb een aantal loose powders in mijn stash zitten, en ik vind loose powder vooral wel fijn als ik wil baken. Ik gebruik het minder vaak omdat een gewone poeder net wat sneller werkt. Toen ik de glow illusion loose powder tegenkwam in het schap van Catrice was ik toch wel benieuwd of deze poeder zou doen wat deze beloofde. Ik testte de poeder uit en vertel wat ik van deze loose powder vind.

DSC00149.jpg

Het doosje van de poeder is gemaakt van stevig plastic, de deksel is wit en bevat gouden tekst. De deksel is wel lekker opvallend aangezien er meestal voor een zwarte kleur word gekozen is wit wel een keer wat anders.

DSC00163.jpg

Achterop het doosje staat meer informatie over de poeder, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC00170.jpg

In het doosje zit 11 g aan poeder, op het doosje zit een bovenkantje met gaatjes waar de poeder uitkomt, en als je de poeder net hebt gekocht zit de bovenkant dicht geplakt met een plakkertje zodat de poeder nergens heen kan.

DSC00177.JPG

Ik snap dat er een dekseltje opzit maar ik vind het erg onhandig, er komt bijna geen poeder uit de gaatjes.

IMG_5745.jpg

Swatchen.

poeder.jpg

zonder poeder                                                       met poeder

DSC00183.jpg

Ik ben niet erg enthousiast over de poeder, de poeder zou licht reflecterende pigment deeltjes hebben maar hier zie je niet van terug. Het aanbrengen is gewoon erg onhandig, omdat de gaatjes heel klein zijn komt er bijna geen poeder uit, ik kies er bij dit soort producten voor om wat poeder in het bakje te schudden maar bij deze verpakking kwam er bijna geen poeder uit dit was een heel karwij. Je zou ervoor kunnen kiezen om het dekseltje eraf te halen en de poeder zo te gebruiken alleen gaat de poeder in je stash overal heen. Ik vind de poeder gewoon niet heel speciaal en omdat het teveel werk is om hem aan te brengen zou ik deze poeder niet aanraden.

Catrice Glow illusion loose powder €5,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s