Real Techniques Expert concealer brush

SONY DSC

Ik ben mijn low budget kwasten al een tijdje aan het vervangen voor kwalitatief betere kwasten, mijn favoriete kwasten merk is op dit moment wel Real Techniques, ik heb al een aantal kwasten van Real Techniques en om de zoveel tijd koop ik er weer één bij om mijn collectie uit te bereiden. Dit keer kocht ik de expert concealer brush, ik heb de kwast nu even in gebruik en vertel wat ik van deze kwast vind.

SONY DSC

De kwast zit in een doosje, zo worden alle Real Techniques kwasten verkocht, ik vind dit persoonlijk erg prettig, want zo heb je altijd een nieuwe en frisse kwast zonder dat iedereen daar al aan heeft gezeten.

SONY DSC

Achterop het doosje staat meer informatie over de kwast en welke concealers hier goed mee werken, zo kun je de kwast gebruiken met liquid en cream concealers. Ook staan er altijd wat social media kanalen vermeld achterop het doosje waar je dus een kijkje kunt nemen.

DSC00218.jpg

Dit is trouwens de nieuwe collectie van Real Techniques, ik heb deze kwast online gekocht en daar stond de vorige collectie nog op en stiekem had ik gehoopt dat ik een exemplaar uit de vorige collectie zou krijgen omdat die weer zou passen bij mijn andere kwasten.

DSC00225.jpg

Op de kwast staat de naam van Real Techniques, dit is wel aanzienlijk minder opvallend als bij de vorige kwasten. De kwast ligt lekker in de hand en is wat groter dan mijn vorige concealer brushes.

DSC00232.jpg

De haartjes van de concealer kwast zijn lekker fluffy en zacht hierdoor voelt de kwast gewoon heel prettig aan op je gezicht, je kunt foundation prima inblenden met de kwast en het resultaat ziet er heel natuurlijk uit.

DSC00238.jpg

Ik ben heel blij met mijn nieuwe concealer brush, ik was natuurlijk al heer erg fan van de Real Techniques kwasten maar ik ben dan altijd toch weer benieuwd hoe een nieuw exemplaar werkt. Gelukkig is alleen het uiterlijk van de kwasten veranderd en niet de kwaliteit van de haren. In vergelijking met mijn vorige kwast is deze veel fijner in gebruik, de kwasten zijn misschien iets duurder dan loq budget merken maar ik vind de kwasten het geld meer dan waard.

Real Techniques Expert face brush €11,00 – Verkrijgbaar onder andere bij de bijenkorf.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s