Lipstick love all day luxurious color

DSC05655.jpg

Ik heb echt een zwak voor lipstick, als ik een mooi kleurtje tegenkom kan ik ze vaak niet laten liggen. Lip producten zijn één van mijn favoriete beautyproducten, want ik voel me daadwerkelijk kaal zonder lip product. Een tijdje geleden kwam ik deze mooie lippenstift tegen bij de Action, ik testte dit leuke exemplaar uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC05618.jpg

De lippenstift zit op een kartonnen kaart, ik vind de kaart er wel vrolijk uitzien. Ik vind het fijn dat de lippenstift op een kaart zit want zo heb je een ongebruikt en dicht exemplaar.

DSC05624.jpg

Achterop de kaart staat een waarschuwing over de lippenstift, hierin staat dat je de lippenstift alleen uitwendig moet gebruiken, niet moet inslikken en niet op geïriteerde of beschadigde huid moet gebruiken. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop.

DSC05632.jpg

De huls is gemaakt van plastic en is zilverkleurig en transparant, bovenop de dop zit een hartjes vorm wat ik persoonlijk erg schattig vind.

SONY DSC

De lipstick ziet er heel tof uit omdat deze twee kleuren heeft, zoals je kunt zien is deze lipstick roze met rood. De lipstick heeft geen naam gekregen en ik durf ook niet te zeggen of deze in meerdere kleur varianten verkrijgbaar is. In de huls zit 4,0 g aan lipstick.

DSC05643.jpg

IMG_3385.jpg

Swatchen.

IMG_4550.jpg

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

DSC05652.jpg

Ik ben tevreden over de lipstick, ik vind de verpakking leuk en ook de kleuren combinatie die is gebruikt voor de lipstick. Helaas zie je de roze kleur niet echt terug omdat de rode kleur wel overheerst, ik ben persoonlijk dol op rode lipstick dus vind het niet heel erg maar als je echt een kleurencombinatie verwacht kan het een beetje tegenvallen. De lipstick droogt matt op en ik vind dit persoonlijk wel mooi, dus als je opzoek bent naar een low budget lipstick kan ik je deze lipstick zeker aanraden.

Lipstick love all day luxurious color – Verkrijgbaar bij Action

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s