Maybelline The rock nudes eyeshadow palette

DSC08713.jpg

Maybelline introduceerde een tijdje geleden een nieuw oogschaduw palette, namelijk het The rock nudes eyeshadow palette. Met dit oogschaduw palette kan je verschillende ooglooks creëren omdat er lichte, donkere en glitter kleuren in zitten. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik van het palette vind.

DSC08694.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en heeft een doorzichtig gedeelte in de deksel waardoor je de kleuren al kan zien. Het palette heeft een mat uiterlijk.

DSC08700.jpg

Achterop het palette staat meer informatie over het palette en ook verschillende tutorials met welke kleuren je een ooglook kunt creëren. De ingrediënten lijst staat ook achterop vermeld.

DSC08704.jpg

In het palette zitten 12 kleuren oogschaduw, ook zit er een dubbelzijdige applicator in het palette met aan de ene kant een spons en aan de andere kant een blending kwastje. In het palette zit 9,6 g aan oogschaduw.

DSC08708.JPG

IMG_1087.jpg

Swatchen.

Untitled.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC08717.jpg

Ik ben best tevreden over het oogschaduw palette, de kleuren hebben goed pigment en voelen fijn aan. Het is leuk dat er meerdere kleuren oogschaduw in het palette zitten, waardoor je zachte ooglooks kunt maken maar ook gewaagde ooglooks. De oogschaduw blend gemakkelijk en zonder dat deze wegvalt.

Maybelline The rock nudes eyeshadow palette €15,99 – Verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Plaats een reactie