Garnier Skin active micellair water in olie

1.jpg

Het verwijderen van make up is altijd erg belangrijk vind ik en ik heb dan ook verschillende producten om mijn make up te verwijderen. Ik testte al eens de micellair water van Garnier voor de gevoelige huid, en daar ben ik zeer tevreden over. Ik was erg benieuwd a de water in olie variant en testte deze uit.

DSC07485.jpg

Het micellair reinigingswater zit in een fles van 400 ml. De fles is gemaakt van stevig plastic en bevat ook wat gele accenten wat past bij de kleur van de olie. Je ziet de olie duidelijk drijven op het water.

DSC07492.jpg

Achterop de fles staat wat meer informatie over het reinigingswater. Het reinigingswater is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de gevoelige huid. De ingrediënten lijst staat ook achterop de fles.

DSC07500.jpg

Er zit een normaal gaatje in de fles waardoor er voldoende micellair water in één keer uitkomt. Je moet het reinigingswater eerst schudden voordat je het aanbrengt op een wattenschijfje want dan kan de olie en het water zich vermenigvuldigen.

1.jpg

wattenschijfje met het micellair reinigingswater en wattenschijfje met mijn afgehaalde make up

2.jpg

gezicht voor het reinigen                                                       gezicht na het reinigen

DSC07506.jpg

Ik ben tevreden over het micellair reinigingswater, het micellair water heeft een hele aangename geur en prikt absoluut niet. Het verwijdert mijn make up prima en mijn huid voelt daarna niet vet aan, wat ik een beetje had verwacht omdat er olie in verwerkt zit. Ik heb er weer een fijne micellair water bij en gebruik deze met plezier.

Garnier Skin active micellair water in olie €6,55 – Verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s