Max & More Eyeshadow palette

Ik ben dol op oogschaduw en vind de oogschaduw paletten van Action echt heel mooi en fijn. Ik testte al een aantal paletten van het merk Max & More en deze bevielen erg goed en ik was dan ook erg benieuwd na de andere paletten van deze serie. Ze zijn wat moeilijk uit elkaar te houden omdat ze er allemaal qua doosje hetzelfde uitzien. Ik testte weer een palette uit deze collectie uit en vertel in deze blogpost wat ik van dit palette vind.

De oogschaduw paletten zitten altijd verpakt in een doosje zodat je toch wat bescherming hebt, de doosjes zijn zwart van kleur en hebben een tekst combinatie van goud en wit.

Achterop het doosje staat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst wordt uitgebreid beschreven want sommige kleuren worden zelfs apart vermeld en sommige samen, de tekst is wit gekleurd. Ook vindt je een afbeelding van de kleuren achterop met de bijbehorende namen.

Het palette zelf is gemaakt van kunststof en is zwart gekleurd, wel zit er een transparant kijk venster in het palette waardoor je de kleuren kan zien en ook de tekst Max & More wordt vermeld. Het palette voelt wel wat goedkoop aan en kan niet heel veel hebben.

Dit palette heeft de naam 508 Vintage fire gekregen. Achterop het palette staat in witte tekst nogmaals meer informatie over het palette en ook hier staat een afbeelding van de oogschaduw kleuren met naam vermeld.

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw. Je kunt de oogschaduw kleuren zowel droog als nat gebruiken. Het palette in compleet vegan en je krijgt er ook een dubbelzijdige spons applicator bij geleverd. In het palette zit 18 g aan oogschaduw, dat houd in dat elke kleur 1,5 g bevat.

Swatchen:wink – haze – date – lucifer – lit – devil – blaze – spirit – smber – burn – brume – passion.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette heel fijn in gebruik, de oogschaduw is pigmentvol en blend makkelijk uit en brengt makkelijk aan, ik heb de oogschaduw alleen droog geprobeerd dus weer niet wat de kwaliteit is als deze nat is. De pans zijn wel wat smal dus je kunt beter wat smallere kwasten gebruiken. Ik denk dat de kleuren niet heel speciaal zijn omdat je deze vaak ziet terug komen in paletten maar mocht je net beginnen met make-up zijn deze paletten zeker ook heel leuk en fijn omdat ze ook low budget zijn en je vele kanten op kunt qua kleuren.

Max & More Eyeshadow palette €1,98 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s