Dr. Pawpaw balm

Ik merk dat steeds meer beauty producten meerdere doelen hebben en dus op meerdere manieren gebruikt kunnen worden, ik moet zeggen ik vind het niet altijd even fijn maargoed je kan een product ook voor één doel gebruiken natuurlijk. De Dr. Pawpaw shea butter balm is zo’n producte die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Ik testte een aantal van deze producten uit en in deze blogpost vertel ik wat ik ervan vind.

 

De balsems zitten in een doosje verpakt en dat voelt altijd wel luxe aan vind ik zelf. De doosjes hebben allemaal een andere kleur en hierdoor kun je de balsems goed uit elkaar houden.

Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de balsems en met afbeeldingen wordt ook laten zien waar je de balsem allemaal kan gebruiken, de ingrediëntenlijst van de balsems staat ook achterop het doosje.

De balsems zitten in een tubetje en die zijn ook weer gekleurd waardoor je ze goed uit elkaar kan houden. De tekst op de tubes is zwart gekleurd.

Achterop de tubetjes staat nogmaals wat informatie over de balsem en ook de ingrediëntenlijst.

De balsems zijn vegan en niet getest op dieren, daarnaast bestaan de balsems voor 98 % aan natuurlijke ingrediënten en de balsems zijn ook nog eens parfumvrij. Je kunt de balsems gebruiken voor je lippen, huid, wenkbrauwen, nagelriemen en nagels de mogelijkheden zijn eindeloos, de rode en roze variant zijn echter alleen beter voor de lippen en wangen. In de tubetjes zit 10 ml aan balsem.

De tubes hebben vrij normalen openingen gekregen waar het product uitkomt, ik vind wel dat je heel hard moet knijpen op wat product uit de tube te krijgen omdat deze nogal stevig aanvoelen. Ik moest soms zo hard knijpen dat ik bang was de tube zou knappen.

Swatchen:original – shea butter – ultimate red – tinted peach pink – shimmer.

Balsems aangebracht op mijn lippen.

Ik heb de balsems zelf alleen op mijn lippen getest en dit beviel mij goed, ik vind dat ze goed intrekken en mijn lippen ook lekker zacht maken, wel hebben ze een hele vieze smaak dus probeer de balsem niet in je mond te krijgen. Ik vind de gekleurde varianten ook erg leuk omdat het lijkt alsof je een gekleurde lipgloss draagt, maar je krijgt kleur en verzorging in één. Ik heb de balsems niet op andere delen van mijn huid gebruikt dus weet niet hoe dat zou bevallen maar voor mijn lippen zijn ze top.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s