Essence Ice, ice baby! eyeshadow palette

Essence heeft vaak leuke oogschaduw paletten in het assortiment, en toen ze met oogschaduw paletten kwamen die ook nog een doen denken aan muziek was het feest helemaal compleet. Er kwamen vier oogschaduw paletten met kreten uit bekende liedjes op het doosje dus ik was wel erg benieuwd naar de paletten. Ik heb inmiddels het ice, ice baby! palette getest en vertel in deze blogpost wat ik van dit palette vind.

 

Het palette heeft een mini formaat en ik gemaakt van kunststof. Het ice, ice baby! palette heeft een leuke blauwe kleur gekregen en de tekst op het palette is zilver gekleurd. Ik vind het palette in totaal erg leuk ogen.

Achterop het palette staat wat meer informatie over het oogschaduw palette en ook de ingrediëntenlijst. Ook staat er een afbeelding op de achterkant van de kleurtjes die in het palette zitten met bijpassende namen. Het palette is vegan.

In de deksel van het palette zit een mini spiegel wat erg handig is. Er zitten zes oogschaduw kleuren in het palette die passen bij de naam ice, ice baby! De oogschaduw heeft een lichte vanille geur en de kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en zijn een combinatie van mat en metallic. De oogschaduw is vrij van olie. In totaal zit er 4,5 g aan oogschaduw in het palette.

Swatchen:vip – rock a mick – vanilla ice – too cold – i’ll glow – collaborate & listen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind het palette heel erg leuk, je kunt de kleuren heel mooi opbouwen en ook blenden, je kunt zeker leuke looks maken met het palette en de kleuren passen echt heel mooi bij elkaar. Ik vind het een origineel palette die ook kleuren bevat die je niet heel vaak ziet terug komen in andere paletten en dat vind ik wel leuk want daardoor is het palette vrij uniek. Ik ben erg blij met het palette en kan hem zeker aanraden.

Essence Ice, ice baby! eyeshadow palette €3,39 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s