Catrice Pro slim lavender breeze eyeshadow palette

Catrice heeft sinds een paar jaar de pro slim eyeshadow paletten in het assortiment en deze worden elke keer weer vernieuwd, ik heb al meerdere van deze paletten getest in verschillende varianten en ik ben over het algemeen best wel te spreken over deze paletten. De lavender breeze variant had ik nog niet uitgeprobeerd en daar was ik erg benieuwd na. In deze blogpost vertel ik wat ik van dit palette vind.

 

Het palette is gemaakt van stevig karton net zoals de andere paletten in deze lijn. Het palette heeft een mooie paarse kleur en heeft ook oogschaduw poeders afgebeeld in een soort 3d effect, de tekst is een combinatie van wit en zilver.

Het palette heeft de naam 010 sea of blossoms gekregen. Achterop het palette staat wat korte informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

In de deksel van het palette zit een spiegel wat ik erg fijn vind. In totaal zitten er veertien kleuren oogschaduw in het palette. Onder de oogschaduw kleuren staat in zilveren tekst de naam van de kleur. De oogschaduw belooft hooggepigmenteerd te zijn. Er zitten poederachtige paars en lavendeltinten in het palette, de oogschaduw varieeert van metallic, glanzende en matte finishes. In totaal zit er 10,6 g oogschaduw in het palette.

Swatchen:honest – delicate – cotton – lover – peach – ineffable – earth – elegant – dazzling – lilac – dreamer – romantic – gorgeous – deep.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind de pigmentatie van het palette vrij licht, de kleuren zijn ook wat lichter en neutraler en moeten daarom wel meer opgebouwd worden, mocht je voor een wat lichtere make-up look willen gaan is het palette wel erg geschikt omdat je toch oogschaduw draagt maar het er niet super uit knalt. Ik ben zelf wel meer fan van oogschaduw paletten die wat meer pigment hebben maar ik vind de ooglooks zeker niet lelijk, dus ik zou het palette zeker nog eens gaan gebruiken.

Catrice Pro slim lavender breeze eyeshadow palette €9,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s