Max & More Essential gift set

De make-up van Action is steeds beter geworden en ik test de make-up dan ook graag uit. Ik kwam een essential gift set tegen bij de Action van het merk Max & More. Ik vond de set er in de doos super leuk uitzien en was erg benieuwd naar de producten in deze set. Deze producten verkoopt Action alleen in deze set en zitten niet in het losse Max & More assortiment. Ik testte de producten uit deze set uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De doos is rood kleuren en de producten staan er op afgebeeld dus het is niet een hele grote verassing wat er in de set zit. De tekst op de doos is een combinatie van goud en zwart.

Achterop de doos staat wat meer informatie over de set. De producten worden los onder elkaar vermeld en daar staat dan los de ingrediëntenlijst onder vermeld dus dat is altijd wel erg fijn als je daar interesse in hebt.

In de set zit een oogschaduw palette, een lippenstift, mascara, lipliner en ook nog een oogschaduw kwastje. Alle producten zijn dus rood gekleurd en dat maakt het wel extra leuk vind ik zelf omdat alles lekker matcht zo.

Je kunt de voorkant van de doos optillen zodat je als je in de winkel bent de producten ook even kunt bewonderen zonder dat je de doos hoeft open te maken, het blijft een risico om make-up bij Action te kopen omdat ze nooit testers hebben, maar ik denk dat je snel genoeg ziet of producten en kleuren je aanspreken of niet.

Het oogschaduw palette is gemaakt van plastic en heeft een doorzichtige deksel hierdoor zie je de kleuren van de oogschaduw al zitten. De tekst van Max & More zie je klein rechts onderin maar valt minder op door de rode kleur.

Het palette heeft de naam 508 vintage fire gekregen. Achterop het palette staan de namen van het palette vermeld met daaronder de ingrediëntenlijst. Ook staat er nog een afbeelding op de achterkant met de kleuren erop met bijbehorende namen,

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw. De kleuren in het palette zijn niet specifiek rood getint en dat had ik persoonlijk wel verwacht omdat het hele setje in teken van rood staat. Ik vind de kleuren in het palette wel erg mooi en het zijn wel kleuren die ik zelf graag draag. In het palette zit in totaal 18 g aan oogschaduw.

Swatchen:01 wink – 02 haze – 03 date – 04 lucifer – 05 lit – 06 devil – 07 blaze – 08 spirit – 09 amber – 10 burn – 11 brume – 12 passion

ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben erg blij met het palette. Het pigment is eigenlijk heel erg goed je kunt het mooi opbouwen en het blend ook lekker uit. Ik vind de kleuren in het palette ook gewoon heel erg leuk en toch wel verassend. Dus het palette is een groot succes.

De huls van de mascara is uiteraard ook rood en is ook best wel groot voor een mascara van Max & More. De tekst op de huls is goud kleurig.

De mascara heeft de naam 201 black gekregen. De mascara belooft eigenlijk helemaal niks dus geen volume om lengte dus verwachtingen had ik niet toen ik de mascara ging gebruiken.

De mascara heeft niet een heel speciaal borsteltje want het is een borsteltje met korte haartjes. Wel vind ik het borsteltje aan de grote kant. Ik ben zelf geen fan van deze plastic borsteltjes.

zonder mascara en met mascara

Ik vind de mascara niet heel bijzonder, hij maakt mijn wimpers zwart en dat is het dan ook, maar ik vind het prima want er werd ook niks beloofd bij de mascara.

De lipliner is eigenlijk ook vrij basic qua uiterlijk. Het potlood zelf is rood kleurig en het dopje is transparant. De tekst op het potlood is goudkleurig.

Het potlood heeft de kleur naam 319 ruby romance gekregen, verder valt er niet heel veel te vertellen over de lipliner. Het is een potlood om de lippen te omlijnen en meer word er ook wederom niet beloofd dus echt veel informatie is er niet bekend over de producten. Het potlood bevat 1,2 g.

Het potlood moet jezelf slijpen met een puntenslijper. Ik heb persoonlijk liever potloodjes die je omhoog kunt draaien omdat die net wat zachter zijn qua structuur. Gebruik wel altijd een cosmetica puntenslijper en geen puntenslijper voor kleurpotloden.

Swatchen.

Lipliner aangebracht

Ik vond het eerste gebruik van de lipliner niet tegenvallen. De lipliner bracht soepel aan en ook kon ik duidelijke lijnen trekken. Nu was het potlood natuurlijk nog heel scherp maar naarmate het potlood stomper word ben ik bang dat het aanbrengen moeilijker kan gaan worden.

De lipstick uit de set heeft uiteraard een compleet rode huls en dat vind ik er zelf wel heel leuk uitzien. Ook nu is de tekst op de huls goud kleurig en dat past mooi bij de andere producten.

De lipstick heeft de naam 319 ruby romance gekregen, dit zal niet een hele grote verassing zijn want de kleur past bij het lipliner. Ook de lipstick belooft niks dus geen langdurigheid of verzorging dus het was een complete sverassing bij het testen. In de huls zit 3,2 g aan lipstick.

Swatchen.

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de kleur van de lipstick heel erg mooi, ik had zelf op een donkerrode kleur gerekend maar dit was niet het geval maar de kleur viel positief in de smaak. De match met de lipliner is ook geweldig. De lipstick blijft niet heel lang zitten want eten en drinken overleefd hij niet dus je moet hem wel echt bijwerken nadat je gegeten of gedronken hebt.

Ik ben heel positief verrast door de gift set, ik vind de producten heel erg mooi en ze zijn me goed bevallen. Ik vind het wel jammer dat Max & More geen informatie over de producten geeft. Ik denk dat het een hele leuke set is om ook cadeau te geven aan een beauty liefhebber, de set is erg low budget en is eigenlijk ook direct leuk verpakt, en als cadeautje voor jezelf is het natuurlijk ook super leuk.

Max & More Essential gift set €5,79 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s